Borítókép: Van egy szuper hírünk: ősszel ismét itt a Generali Runner’s World futótábor!

Van egy szuper hírünk: ősszel ismét itt a Generali Runner’s World futótábor!

Itt csak a futásé és a feltöltődésé lesz a főszerep!

Ha a gyerekkori, táborozással kapcsolatos élményeid nem sikerültek túl jól, itt az idő, hogy ezen változtass. Persze, előfordulhat az is, hogy a nyarad fénypontjai volt az a hét, de akkor meg miért ne élhetnéd át újra? Na ugye.

A nagy sikerre való tekintettel újra várunk téged a Generali Runner’s World futótáborába, ezúttal a gyönyörű Egerszalókra, szeptember 20. és 24. között.

Kik jöhetnek?

Bárki, aki szeretne futni. De tényleg, akár csípőből vágod a maratont, akár most kezded el feltornászni a kilométereid számát, és még csak ismerkedsz a futással, jól fogod érezni magad.

Már csak azért is, mert két szakértőnk, Szántó Nelli és Sanyosz vezényli majd le a napi két futóedzést. Ők azok:

Ezen kívül állapotfelméréssel, gyógytornász és dietetikus előadással és más tanácsadásokkal és fakultatív programokkal várunk. Ja, meg persze találkozhatsz a szerkesztőség tagjaival is, akik veled együtt fognak izzadni a hegymenet közben.

Az izzasztó futások között, vagy után pedig megpihenhetsz a Thermal Park Egerszalók medencéiben, szaunáiban és a gőzkabinban is.

De ne szaladjunk ennyire előre, különösen akkor, ha tavasszal nem tartottál velünk. A májusi táborról itt találsz néhány képet, ami ad némi segítséget a döntéshez:

Ez még nem elég? Nézd meg a videót is!