Borítókép: Találd meg az igazit - Kecskeméten!

Találd meg az igazit - Kecskeméten!

Csodaszép első randihely lehet Kecskemét. Tele romantikus helyekkel, nagyszerű programokkal, rendezvényekkel. Az első találkához persze szükséges az ismerkedés, amelyet sokan sikeresen, online felületen tesznek meg. Persze ilyenkor csodás, ha lakóhely szerint lehet keresgélni a megfelelő személyt várva. Természetesen ez nem akadály!

Meghatározó pillanatok

Az első találkozó és ezzel együtt az első igazi személyes benyomás bizony fontos. A randi első pár percében már elindul egy döntési folyamat mindkét fél fejében, hogy lesz-e következő találka, vagy esetleg hamarosan lezárul az ismerkedés folyamata. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan tervezed meg ezt a programot.

A randi sikeressége persze múlik azon is, hogy a virtuális ismerkedés során miképp történnek a beszélgetések. A kulcsszó az önazonosság és hitelesség. Ez már az adatlapod kitöltésével kezdődik. Minél inkább önmagadat és érzéseidet írod le, annál inkább tudsz célzottan keresni, és a számodra ideális személyt bevonzani. A beszélgetések során is minél inkább magadat adod, annál inkább lesz sikeres a személyes találkozód.

Magányosan vagy szerelmesen Kecskeméten?

A statisztika azt mutatja, sok az egyedülálló Bács-Kiskun megyében, legalábbis számos párt kereső regisztrál ebből a térségből társkereső felületeken. Sok feltörekvő gyár és üzem is nyílt, ami csábítja az ország különböző régióiból a fiatalokat. Közülük sok a szingli, akik az elfoglaltságok miatt is a virtuális párkeresést preferálják. A CUPYDO Társkereső oldalán Kecskeméten is kereshetsz, és könnyedén párra lelhetsz.

Egy megfelelő felületen történő ismerkedést követően a személyes találkozó alkalmával pedig könnyedén válogathatsz Kecskemét hangulatos éttermei, kulturális programjai közül. Külföldieket is nagy számban vonz, és valóban mesés helyszín lehet a Cifrapalota, vagy akár egy belvárosi séta, mely során a Nagytemplomot vagy a Katona József Színházat fedezhetitek fel.

Szerelmes kirándulás

Az Arborétum, mely Kecskemét északnyugati szegletében fekszik, csodás beszélgetésekre ad lehetőséget a nagy séták, kirándulások mellett. Az állatkedvelők számára pedig a Kecskeméti Vadaspark jelent ideális randihelyszínt.

Télen a Nagytemplom közelében lévő műjégpálya, nyáron a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark biztosít felhőtlen szórakozást vagy épp felszabadult ismerkedést.

Romantika a csillagok alatt

A kecskeméti planetárium igazán szép pillanatokat szerezhet mindenki számára, pláne, ha egy bimbózó kapcsolat szerelmesei látogatnak el ide. Elmerülni a világegyetem nagyságában, majd egy önfeledt beszélgetéssel folytatni a randit, igazán nagyszerű program. Kicsit oldottabb hangulatot szeretnél egy kötetlen este végén? Akkor a helyi Pálinka manufaktúra is tökéletes célpont tud lenni egy szuper randi tökéletes befejezéséhez!