szemüveg,törhetetlen lencse,szemüvegkeret

Minőség és elegancia – Silhouette szemüvegkeretek

Szemüveget választani nem mindig egyszerű feladat. Napjainkban olyan sokféle lencse és szemüvegkeret közül lehet választani, hogy még egyéni igényeink tudatában sem könnyű döntést hozni.

Szerencsére a széles termékkínálat miatt biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő szemüveget. Ne feledjük el, hogy a megalapozott döntéshez idő kell, hiszen új szemüvegünket akár évekig is hordhatjuk! Ezért is érdemes a szemüvegpiacon jól körülnézni és olyan keretet választani, amely évekig megőrzi minőségét és közben a divatból sem megy ki.

Silhouette

Az egyik legnépszerűbb szemüvegmárka a fúrt keretek között a Silhouette. Nem véletlen, hogy olyan sokan döntenek mellette. A tartós titánium keretnek csak néhány gramm a súlya, mégis a légies kivitel a minőségi anyaghasználattal párosulva tartós megoldást kínál. Ezek a keretek egyet jelentenek az eleganciával és a stílusos megjelenéssel. A fúrt kivitelnek köszönhetően szinte észrevehetetlen, minden arcformához tökéletesen passzol.

Egyediségét a széles forma-, méret- és színválaszték adja, szinte végtelen kombinációban rendelhetjük szemüvegünket. A különleges megjelenésről a fúrt technika gondoskodik, amely saját szabadalommal védett műanyag stiftes rögzítéssel biztosítja a szemüveg tartósságát. A Silhouette keretekben nincsenek csavarok, így hosszú viselési idő után sincs, ami kilazuljon vagy kiessen a keretből, a szemüveg stabilan hordható. A szárak hajlíthatóságát sem csavarral, hanem egy különleges, csavarmentes technikával oldotta meg a gyártó.

Légies kivitel, hosszú élettartam

Az osztrák cég 1964 óta készíti időtálló és dekoratív szemüvegkereteit. Az a tény, hogy ilyen régóta jelen vannak az optika piacon, a magas szintű minőségnek, a folyamatos megújulásnak és a korszerű designnak is köszönhető. A kitűnő alapanyagok és a divatos küllem együttese biztosítja a Silhouette sikerét.

Akár műanyag, akár fém keret mellett dönt, biztos lehet abban, hogy innovatív, dekoratív és tartós szemüvege lesz. A lencsék tekintetében az Essilor törhetetlen lencséi javasoltak, amelyek olvasó, távollátó és multifokális szemüveg esetén is kivitelezhetők, akár 7 fényre sötétedő színben!

Napszemüveg egy mozdulattal

Silhouette szemüvegünket egy pillanat leforgása alatt divatos napszemüveggé változtathatjuk. A Silhouette Style Shade lehetővé teszi, hogy a napfényre érve egy mozdulattal a szemüvegünk közepére helyezzük, így védekezve a káros napsugarak ellen. Polarizált lencséi nagyfokú védelmet biztosítanak. Lapos tokjának köszönhetően könnyen tárolható, egyszerűen alkalmazható, és a megszokott Silhouette stílust követi. Amennyiben egy igazán különleges, egyedi és időtálló szemüvegkeretet keres, akkor a Silhouette termékeit Önnek találták ki. Amennyiben segítségre van szüksége a keret kiválasztásában, a szemüveg elkészítésében vagy szemvizsgálaton venne részt, forduljon bizalommal a Style Optikához, ahol készséggel állnak rendelkezésére.