alternatív futóapplikációk

Alternatív futóapplikációk, amik óriási motivációt adhatnak

Forrás: getty images
Ilyenkor télen sokan nehezebben veszik rá magukat a futásra. Ebben viszont sokat segíthetnek az alternatív futóapplikációk, amik nem hagyományos módon működnek, hanem az exergamig (vagyis edzés + játék) csoportjába tartoznak. Ezekből szemezgettünk.

Run An Empire

alternatív futóapplikációk
Forrás: runnersworld.co.uk
Te kipróbálnád?

Az ingyenes játék lényege, hogy futóként irányítsd a birodalmadat - ehhez annyit kell tenned, hogy kocogsz vagy futsz egyet. A játék a GPS-es útvonaladat alakítja át egy térképpé, ahol megtalálod a birodalmadat, ahova felvehetsz munkásokat és a szomszédaiddal is megküzdhetsz. iOS-re innen, Androidra pedig innen tudod letölteni.

Relive

alternatív futóapplikációk
Forrás: relive.com
Csodás 3D-s képet kaphatsz így az útvonaladról.

Ha már uncsi csak számokban látni a futás során elért eredményeket, ez az applikáció lehet a tökéletes számodra. A Relive ugyanis a GPS-adatokat és a futás során készült fotóidat is felhasználja, hogy egy csodaszép 3D-s videót készítsen a megtett kilométereidről. Be is jelölheted a futótársaidat, ráadásul megnézheted, hogyan nézett ki madártávlatból az az emelkedő, ami igazán megizzasztott. Innen tudod letölteni iOS-re, innen pedig Androidra.

zombies, run!

alternatív futóapplikációk
Forrás: runnersworld.co.uk
Be mernéd vállalni ezt a játékot futáshoz?

A legbátrabb futók biztos lelkesedni fognak ezért az appért, hiszen egy olyan embert alakítasz a játékban, aki túlélte a zombi-apokalipszist. Több feladatod van, ugyanis segítened kell a túléléshez nélkülözhetetlen anyagok beszerzésében, meg kell védened az otthonodat a zombiktól, vagy épp meg kell mentened pár társadat. Közben pedig végig kergetnek a zombik. Androidra itt, iOS-re itt tudod letölteni.

Te melyiket próbálnád ki?

Olvasnál még a témában?