futás,futó,futónaptár

Szerepelj TE a 2020-as Runner's World Futónaptárban!

Forrás: Getty Images
Szeretnéd megmutatni, milyen gyönyörű helye(ke)n futottál már, hogy mások se maradjanak le róla? Szívesen szerepelnél A futómagazin éves naptárában? Akkor mondjuk mi a teendő!

Hamarosan készítjük az éves Runner's World futónaptárt, amelyben igyekszünk minden évben csodás futóterepeket is megmutatni. Lehet ez egy szép városrész, egy gyönyörű tópart vagy egy különleges erdei ösvény: mindegy, hogy mi a kedvenced, mutasd meg másoknak is.

Ha van olyan hely, ahol te is rendszeresen futsz, és szeretnéd másoknak is megmutatni, akkor mindenképpen jelentkezz, mert bekerülhetsz a 13 futó közé, aki egész évben ott szerepel majd a naptárban!

Nevezési határidő: 2019.10.28.

A 2020-as Runner’s World futónaptárban a hazai futóélet meghatározó alakjai is szerepelnek majd, így azon túl, hogy elmondhatod magadról, hogy te benne vagy, azzal is elbüszkélkedhetsz, hogy velük egy naptárban látható a fotód.

Úgyhogy kamerákat izzítani, kapd fel a legmenőbb szerkód, és örökítsd meg magad futás közben a kedvenc helyeden. Ha pedig már van is ilyen fotód, akkor miért is hagynád ki ezt a lehetőséget?

A jelentkezés feltételeit IDE KATTINTVA találod, és ezen a felületen kereszül jelentkezhetsz a naptárba!