Borítókép: Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. Receptgyűjtemény futóknak

Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. Receptgyűjtemény futóknak

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként!

FUSS GYORSAN. EGYÉL LASSAN.

Shalane Flanagan és Elyse Kopecky könyve azoknak szól, akik nem csak egészségesen szeretnének étkezni és jobban teljesítenének a sportban, hanem szeretnek is jókat, finomakat enni! Összeszedték a legfontosabb tudnivalókat arról, milyen speciális tápanyagokra van szüksége egy futónak, mert a drasztikus diéták és szigorú szabályok nem vezetnek jóra, és nem tarthatók hosszú távon.

ÉTELEK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Egy különleges receptgyűjteményt állítottak össze, amelyek segítenek a rohanó mindennapokban fitten maradni és olyan ételeket az asztalra tenni, amiket az egész család szívesen fogyaszt el. A férjed, feleséged, a gyerekeid és a barátaid is imádni fogják ezeket a fogásokat, abban biztos lehetsz!

MINDEN TESZTELVE

A legjobb, hogy a könyvben található finomságokat Shalane és Elyse saját magán is letesztelte, és ezek az ételek segítettek nekik abban, hogy a versenyeken és a mindennapokban a lehető legjobban teljesítsenek. Új ízeket találtak ki, vagy épp régieket frissítettek fel, így mindenki megtalálja benne a neki tetsző finomságokat!

ÉDESSZÁJÚAKNAK

Ki mondta, hogy nem szabad édességet fogyasztania annak, aki a fitt életmódot választja? A könyv tele van laktató, gyógyító sütikkel, kekszekkel és egyéb finomságokkal. Ezektől nem kell, hogy bűntudatod legyen, mert azon túl, hogy csupa hasznos tápanyaggal vannak tele, a pluszkilóktól is megkímélnek!

MARADJ EGÉSZSÉGES!

A könyvben nemcsak egészséges recepteket olvashatsz, de számos egészségügyi problémára is megoldást találsz. Olyan betegségeket, rendellenességeket gyűjtöttek össze azok megoldásaival, mint az ízületi bántalmak, vérszegénység, menstruáció kimaradása vagy épp a fáradásos törés, amelyek a futók életét gyakran megkeserítik.

GYORSAN, EGYSZERŰEN

Shalane és Elyse is tudja, hogy manapság nincs ideje az embereknek egész álló nap a konyhában főzőcskézni, ezért sok olyan receptet találtak ki, amelyeket pár perc összedobni, mégis teljes értékű tápanyagforrást jelentenek!

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

  • Rendeld meg online itt 4995 Ft helyett 3995 Ft-ért!
Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

 

 

 

3995 Ft

4995 Ft

Vélemények a könyvről

  • „Futóként a sikerem egyik titka az, hogy egészséges ételekkel csillapítom az evéssel kapcsolatos sóvárgásaimat. A Fuss gyorsan, egyél lassan rengeteg megbízható ötletet és ízletes, tápláló receptet kínál számomra – végre egy igazi segítség a konyhában, amelyre minden futó számíthat.” – Joan Benoit Samuelson, az első női olimpiai maraton aranyérmese
  • „Az vagy, amit a szervezetedbe engedsz. Shalane és Elyse könyve, a Fuss gyorsan, egyél lassan elképesztően jó receptekkel segít energiával feltölteni szervezetedet. Bátran ajánlom mindenkinek, aki még jobb teljesítményre törekszik a futópályán, vagy csak egyszerűen egészséges, aktív életmódra törekszik.” – Meb Keflezighi, négyszeres amerikai olimpikon, a Bostoni Maraton bajnoka
  • „A fiatal sportolónőkre rengeteg félrevezető étkezési trendet próbálnak ráerőltetni. De most végre itt van egy könyv, amelyet mintha nekem írtak volna – az egészséges, teljes értékű, kényeztető étkezés ünnepe!” – Allyson Felix olimpiai aranyérmes sprintfutó

Nézd meg ezt a könyvet is:

Fuss és Főzz

Fuss és Főzz

A sportolók életében rendkívül fontos a megfelelő táplálkozás, hogy edzés terved valóban teljesülni tudjon. A Fuss & Főzz a Runner’s World Magazin hasábjain megjelent legjobb recepteket tartalmazza!

 

3995 Ft

4995 Ft