csipi, simonyi balázs, hundian

Büntetőkör #29 - folytatódik a szókimondó beszélgetés Takács Krisztián Csipivel és Varga József Hundiánnal

Az egyik 10 éve fut, 10x teljesítette a KÖRT és először a Privát Ultrabalatont. A másik 30 éve fut, állandó válogatott tag a magyar skyrunning csapatban, és számos korosztályos OB-arany valamint mezei vébé 5. hely. tulajdonosa.

Folytatódik a futós Muppet-show

Vigyázat: szókimondó szövegek!

A 2. részben öregedésről és a generációk kikopásáról, éremgyűjtésől és a test rombolásának határáról, a vertikál meredekségéről és mélységeiről, a síkság szépségeiről és a versenyzés mibenlétéről, csalásról és irigységről, a futáshoz szükséges tulajdonságokról és a benne megmutatkozó emberi karakterről, influenszerkedésről és szponzorációról, az előzés élményéről és könnyű léptekről, a futás javító hatásáról beszélgetünk a futóélet két színes egyéniségével: Takács Krisztián Csipivel és Varga József Hundiánnal!

A futás szeretetén és az életkorukon kívül látszólag sok közös nincs bennük. Pedig nemcsak a sajátos gyermekkor és az autószerelés köti őket össze, hanem számtalan más. Terepen, aszfalton, ultrán és pályaversenyen is feltűnnek. Influenszerek és sokoldalú futók: tapasztalataikra, meglátásásaikra érdemes odafigyelni. Imádnak sztorizni, dumálni, vitatkozni.

Az első részt itt találod:

A korábbiakat pedig a képre kattintva: