Borítókép: Triaction sportmelltartók - találd meg az igazit!

Triaction sportmelltartók - találd meg az igazit!

A Triumph büszkén mutatja be a Triaction sportmelltartó kollekciójának legújabb képviselőjét, a többszörös olimpiai és világbajnok kajakozónőt, Kovács Katalint, aki személyes tapasztalattal rendelkezik arról, milyen fontos az Igazi megtalálása sportoláshoz is.

Lendülj Te is formába! 30% kedvezménnyel szerezheted be a kedvenc sportmelltartód március 31-ig!


Miért fontos a sportmelltartó? - Sportolás közben mellünk fokozott igénybevételnek van kitéve. A női mellben nincsenek izmok – az izmok a mellkason vannak ugyanis – ezért amikor intenzíven mozgunk, a mellben levő zsír- és kötőszövetek megnyúlhatnak, elveszíthetik rugalmasságukat. Ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legjobban fixáljuk melleinket edzés közben, és mindezt persze kényelmes módon, a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítva.
A hétköznapi vagy alkalmi csipkés, körmerevítős, push-up-os vagy más dekoltált fazonok nem alkalmasak erre – speciális sportmelltartókra van szükség, melyből ideális kínálatot nyújt a Triumph „triaction” kollekciójával.

Screen Shot 2016-03-22 at 12.11.43


Tart és véd
Akár versenysportolók vagyunk, és naponta edzünk, akár csak szabadidőnkben mozgunk néha a triaction sportmelltartók speciális szabásukkal, kidolgozásukkal a legjobb tartást adják. A melltartók kosárrésze alatt széles, rugalmas, biztonságot adó szalagok találhatók, a vállpántok pedig szélesek és masszívak.
Funkcionális anyagok
Légáteresztő és nedvesség-szabályzó alapanyagok – mint például a CoolMax - gondoskodnak a kellemes közérzetről, hogy ne fülledjünk bele a melltartókba, még ha erősen izzadunk is.
Különböző intenzitású edzésekhez
Medium - high – extrem: az edzés erősségéhez választhatunk különböző modelleket a triaction kollekcióból.
Biztonságos textíliák
Nem utolsósorban fontos az is, - hogy mivel fokozottan izzadunk sportolás közben, ne oldódjon ki semmilyen káros anyag a textíliából, mely felszívódhat a bőrünkbe. A Triumph triaction sportmelltartói szigorúan ellenőrzött, laborban bevizsgált, abszolút káros anyagoktól mentes, klinikailag tesztelt, bőrbarát anyagokból készülnek, így ez biztos, hogy nem fordulhat elő.

Sportmelltartó modelljeink:


Control Boost - Biztos tartás
Sportmelltartónkat a nagy igénybevételt jelentő sportokhoz ajánljuk. Speciális Coolmax anyagának köszönhetően légáteresztő, valamint elvezeti a nedvességet, így rendkívül gyorsan szárad. Elülső cipzárjának belső része puha anyaggal bélelt, így nem zavar sport közben, valamint az első cipzárnak köszönhetően rendkívül könnyű le- és felvenni. Nagy kosárméret esetén is tökéletes tartást biztosít.
Termék tulajdonságok: B-C kosár - 75-90; D-F, 75-85; fekete-fehér


Zest Pro Top - Trendy színek
Legújabb sportmelltartónkat közepesen erős igénybevételt jelentő sportokhoz ajánljuk. Hátrészén nem található kapocs, ezért különösen ideális a talajon végzett gyakorlatokhoz. A tökéletes tartásról a hálós szerkezetű anyag és az állítható, extra stabilizációval ellátott vállpántok gondoskodnak. A sportmelltartó kis belső zsebében akár öltözőszekrénye kulcsát is elrejtheti.
Termék tulajdonságok: S-XL, fekete, rózsaszín
Trophy - Klasszikus fazon
Jó tartást adó, varrás nélküli előformázott kosarakkal készült, klasszikus fazonú sportmelltartó. A hátrész és a kosár közötti rész áttört necc anyagból készült, mely lélegző hatású, így egy izzasztó edzéshez is megfelelő társ. Elöl állítható, masszív vállpántokkal készült, melyek belül bolyhosítottak a tökéletes kényelem érdekében.
Termék tulajdonságok: B-E kosár, 75-95, fehér, fekete
Energy - Tele energiával!
Energikus nőknek ajánljuk ezt a top fazonú sportmelltartót, mely különösen áramvonalassá teszi az alakot, így teljes mértékben fixálja a mellünket a testünkhöz. Intenzív mozgás közben is védi a mellben lévő szöveteket a megnyúlástól. CoolMax anyaga különleges nedvességszabályzó hatású, nem izzadunk bele, mindig száraz marad a bőrünk alatta! Sprintereknek, futóknak ideális viselet, de görkorcsolyázáshoz, intenzív síeléshez vagy a sok ugrálással járó sportokhoz, táncokhoz is ajánljuk, pl. zumba dance, hip-hop, stb.
Termék tulajdonságok: B-E kosár, 75-90, fehér és fekete
Extreme - Jöhetnek a kihívások!
Legyen szó akár a legerősebb edzésekről, a legnagyobb kihívásokról az „Extreme” sportmelltartó megállja a helyét! Maximális tartást ad alulról és oldalról is a melleknek, géllel töltött különleges, kiszélesedő vállpántja pedig a legkényelmesebb viseletet nyújtja a vállon is, hogy semmi ne vágjon be és ne is dörzsöljön. Nedvességszabályzó CoolMax anyaga kellemes viseletet biztosít, a piros szegélyek pedig divatossá teszik!
Termék tulajdonságok: B-C kosár, 75-85, fehér piros szegéllyel