Borítókép: Megérkezett a Fortnite bookazine: útmutató a legfontosabb fegyverekhez, gyorsabb szintlépéshez, győztes royale taktikákhoz

Megérkezett a Fortnite bookazine: útmutató a legfontosabb fegyverekhez, gyorsabb szintlépéshez, győztes royale taktikákhoz

Minden, amit tudni akartál, hogy jobbá válj a játékban, egy helyen! 100 oldal tele a legtutibb tippekkel!

A számtalan díjat nyert és világszerte százmilliók által játszott Fortnite egy pörgős, taktikai online videójáték. Izgalmassá teszi, hogy több stílusban is lehet játszani benne a játékosok ügyessége és vérmérséklete szerint.

A Fortnite jelenleg a világ legjobb játéka, de talán neked nem is kell bemutatnunk, mert te, vagy legalábbis a pasid/gyereked/ismerősöd száz százalék, hogy rá van kattanva erre az izgalmas, kihívásokkal teli játékra. Ha már találkoztál a Battle Royale világával, és úgy érzed otthonosan mozogsz ezen a téren, akkor se aggódj: mindig tudsz valami újat tanulni, új tippeket és trükköket megismerni annak érdekében, hogy a játékodat egy következő szintre emeld.

Már kapható az újságosoknál és

Az útmutató a fegyverek használatához elkalauzol egy olyan világba, ahol bármely talált felszerelés használatát megtanulhatod, és bepillantást nyerhetsz olyan taktikákba, amelyek segítségével újra és újra te lehet a Battle Royale ura! Ebben a bookazine-ban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet az utad során ahhoz, hogy jobb helyezést érj el, profi építővé és harcossá válj, és csapatban is megálld a helyed.

Nincs más dolgod, mint hogy kényelembe helyezd magad, és élvezd a Fortnite - Játszd végig könnyedén: Battle Royale című kiadványt. Vadászatra fel!