Borítókép: Megbízhatóság mindenek felett: ez a Cat S75

Megbízhatóság mindenek felett: ez a Cat S75

Forrás: Cat
Válassz olyan telefont, amely nem hagy cserben. Akár extrém helyzetekről, akár mindennapos kalandokról legyen szó, a Cat S75 strapatelefon tartja veled az iramot. Mi teszi igazán különlegessé?

A megbízható, strapabíró és mindenre kész Cat S75 minden helyzetben megállja a helyét. A telefont úgy alakították ki, hogy megakadályozza a homok, a por és egyéb szennyeződés bejutását a készülékházba. Emellett extrém páratartalom és szélsőséges hőmérséklet mellett is működik. Így akár erdőben, akár a tengerparton futsz, a készüléket nem kell féltened.

Forrás: Cat
Kattints a képre és tudj meg többet!

Robosztus külsejének köszönhetően búcsút inthetsz a repedéseknek, ugyanis tesztelték 1,8 méteres magasságból acél felületre történő leejtés esetén is. Akkor sem kell aggódnod, ha telefonod koszos lesz. A Cat S75 egyszerűen tisztán tartható, csak töröld át szappanos vízzel vagy alkoholos törlőkendővel.

A Cat S75-ből nem hiányozhat egy olyan kamera, amellyel a víz alatt is készíthetsz fotókat. Mindezt akár 5 méteres mélységig, maximum 45 percen keresztül is megteheted. A hátlapi, 50 MP-es főkamerának köszönhetően pedig a „szárazföldi” kalandokat és a különleges futóútvonalakat is jó minőségben megörökítheted.

És ha ez még nem lenne elég, a Cat S75-re akkor is számíthatsz, ha nincs térerő. A készülék ugyanis képes a kétirányú műholdas üzenetküldésre, így bármikor kapcsolatba léphetsz szeretteiddel. Erről bővebben a catphones.com-on olvashatsz.

A Cat S75 okostelefont keresd a Telekomnál!