Borítókép: Itt a nyár és a napszemüvegek ideje!

Itt a nyár és a napszemüvegek ideje!

Forrás: PR
Végre megérkezett a melegebb idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a rövidnadrágot, megjelenni egy áttetsző ruhában, illetve beruházni egy designosba a divatos napszemüvegek közül. Ahogy az várható volt, a trendek ezen a téren összhangban vannak azzal, amit a divatban általában látunk – gondoljunk csak a Barbiecore-ra, a retro inspo-ra és a rengeteg szín- és sziluettjátékra. Olvasson tovább és tudjon meg mindent a 2023-as napszemüvegtrendről, és készüljön fel a rengeteg nyári szórakozásra a rózsaszín lencséknek (vagy bármilyen más árnyalatnak, amit csak el tud képzelni) köszönhetően.

Középpontban a trendi napszemüvegek

Túlméretezett keretek

Ha egy óriási kiegészítőre vágyik a napszemüvegek széles választékában, amely éppolyan menő, de egyben funkcióját is betölti, akkor itt az év, hogy ragyogjon. A túlméretezett keretek rövid időre háttérbe szorultak, mivel a '90-es évek ihlette stílusok (szó szerint) a napfényben élték meg a pillanatot, a korai újjáéledés részeként most visszatértek, és jobbak, mint valaha. Legyen szó a régi hollywoodi hangulatokról vagy valami különösen aktuálisnak tűnő közérzetről, ezen a nyáron gondolkodhat nagyban, és fogadjon el bármilyen variációt, amely illik a stílusához.

Színezett lencsék

Szerette volna valaha is rózsaszín szemüvegen keresztül látni a világot, vagy más árnyalatra gondolt? Szerencséje van, mivel a 2023-as napszemüvegek trendjeként a szivárvány minden színében ragyogó lencsék bőségesebbek, mint valaha. Tökéletesek, amikor nincs kedve a sötét árnyalatokhoz, vagy egyszerűen csak fényes megjelenést szeretne elérni, és a legjobb az egészben a tónusok választéka, amely azt jelenti, hogy napszemüvegét bármilyen ruhához illesztheti.

Téglalap alakú keretek

A téglalap alakú napszemüvegek már néhány szezon óta népszerűek, és nem tűnnek el egyhamar. Ez a sokoldalú stílus retro hangulatú, és egyszerre nosztalgikus és modern megjelenésű, ha friss színben, anyagban vagy sziluettben próbálná ki. Kétségtelenül látott már téglalap alakú kereteket kedvenc hírességein, és a megjelenés hosszú élettartama azt jelenti, hogy mindenkinek van egy stílusa.

Barbiecore Pink

A Barbiecore manapság mindenhol ott van, ahogy a világ Greta Gerwig régóta várt Barbie-filmjére készül, és az olyan divatházak, mint a Valentino, továbbra is mindent vegyítenek a rózsaszínnel, így nem csoda, hogy a trend a napszemüvegek felé is eljutott. Minden változatban rózsaszín kereteket fedezhet fel a hazai internetes boltokban, valamint szeszélyes sziluetteket – gondoljon a szívformákra és a macskaszemekre. Semmi sem izgalmasabb, mint a készülődést szórakoztató öltözködésként kezelni, és ha ilyen árnyalatokkal egészíti ki a ruhatárát, akkor biztosan úgy érzi, hogy kiemelkedik az átlagból. Barbie lehet a Ken-je mellett!

A 70-es évek árnyalatai

Sokaknak fog hiányozni a Daisy Jones & the Six, miután a minisorozat a múlt hónapban véget ért. Ettől függetlenül a jó hír az, hogy a '70-es évek divatja jelentős mértékben visszatért, így az említett sorozat iránti szeretetét beviheti a napszemüvegeken keresztül a mindennapi életébe. Ha bohém, tónusú darabokat halmozott fel, hogy kedvenc bandatagját utánozza, egészítse ki a megjelenést néhány '70-es évekbeli napszemüveggel, amely sok tekintetben – ebben a stílustanácsadók is egyetértenek – a jelenlegi trendek legjobbjait testesíti meg.

Következtetés

Az internetes vásárlás legfőbb előnye a napszemüvegek vásárlásánál, hogy a fizikai boltokban megtalálható több száz kerethez képest a weben sokkal több fajtát és színt találhatunk, és még fel is tudjuk próbálni a terméket az úgynevezett „virtuális tükör” (feltölt egy képet magáról, majd a leginkább tetsző szemüvegről készít kameraképet és a próba meg is történt) segítségével. A 2023-as nyári napszemüvegek trendje sokszínű és figyelemre méltó alternatívát kínálnak azoknak, akik szeretnék esztétikusan óvni szemüket a napfénytől.