Borítókép: Hogyan érzed magad, ha nincs hajad  - A Gyógyulás

Hogyan érzed magad, ha nincs hajad - A Gyógyulás

5 évvel ezelőtt 10 csodálatos fotó készült Csonka András, Németh Kristóf, Lola, Muri Enikő, Chindren of Distance, Varga Tamás, Vásáry André, Váczi Gergő, Hernádi Judit, Kárpáti Rebeka közreműködésével, egy-egy mosolygós leukémiás kis hőssel mosolyogtak egy fotón, amit Nánási Pál készített róluk.

A fotók bejárták az egész országot, nagyon sok erőt és motivációt és nem utolsó sorban segítséget kaptak a kis hőseink és az idén 30 éves Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.

A Hogyan érzed magad ha nincs hajad kampány folytatásaként a legértékesebb dolgot ünnepeljük meg a FussFotózzMosolyogj kampánnyal, a Gyógyulást!

Az öt éves kampányt és a – gyógyulást – egy újabb nagyszabású misszióval szeretnék folytatni ez pedig az 5 állomásból álló FussFotózzMosolyogj kampány. A futó esemény első állomása augusztus 5-e Palóznak. Az eseményen a gyógyult gyermekek kezdik meg a futást és az első mosoly ponton együtt fognak mosolyogni a párjukkal, immáron EGÉSZSÉGESEN!

A futófotó pontokon készül egy mosolygós fotó, ami jelképesen erőt ad a kezelés alatt álló kis hősöknek.

A szervezők célja, hogy minimum 1000, de ha lehet, még ennél is több mosolygós fotó készüljön el.

A FussFotózzMosolyogj programon készült fotókat és videókat a szervezők a kezelés alatt álló gyermekeknek és családjaiknak folyamatosan elérhetővé teszik és remélik, hogy a futók általi motivációval segíthetnek nekik a nehéz napokat könnyebben megélni!

Ez a kampány méltó megünneplése a GYÓGYULÁSNAK, hiszen szlogenükhöz híven:

„30. éve tudjuk, hogy mi kell a mosolyhoz”

#fussfotózzmosolyogj #leukemiasgyermekekert #runners #balaton #osszefogas