Halfprice

Megnyílt az első budapesti HalfPrice üzlet

A HalfPrice üzletlánc immár Magyarországon is elérhető. A vásárlók a termékek széles skáláját találhatják meg itt és jól ismert márkákat érhetnek el rendkívül kedvező árakon. Megnyílt Budapesten az első off-price üzlet.

A HalfPrice (amely a CCC Csoport része) ruhákat, cipőket, kiegészítőket, kozmetikumokat, játékokat és lakberendezési cikkeket, valamint konyha felszerelési tárgyakat kínál. Lengyelország után, Magyarország a következő olyan ország, ahol az üzlethálózat megkezdte működését. A HalfPrice hamarosan megérkezik Ausztriába és Csehországba is.

"A nemzetközi expanzió az egyik legfontosabb üzleti célunk. Örülök, hogy a HalfPrice most már elérhető a budapesti vásárlók számára is. Az üzletlánc elnyerte a lengyelek szívét és meggyőződésem, hogy a magyarok esetében is így lesz, hiszen mától ismert márkák széles választéka áll rendelkezésükre vonzó árakon"
mondta Adam Holewa, a HalfPrice igazgatótanácsának elnöke
halfprice

Az első üzlet Budapest központjában nyílt meg a Vörösmarty téren.

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink az adott város legrangosabb helyein jelenjenek meg. Így válik a HalfPrice márka népszerűvé és ismertté a budapesti lakosok és turisták számára a Vörösmarty téren. Meggyőződésem, hogy az üzletünk kínálata és designja sok látogatót fog ide vonzani és hamarosan felkerül a város bevásárló térképén a fontos látnivalók sorába"
mondta Joanna Czyżewska, a HalfPrice értékesítési alelnöke.

A HalfPrice egy új márka, amely május elején debütált Lengyelországban. A koncepció elindulása után 3 hónappal már 21 üzletet nyitott a CCC Csoport az országban, amelyekbe több mint 2 millió ember látogatott el. Augusztusban Ausztriában, szeptemberben Csehországban is megnyitjuk üzleteinket az ottani vásárlóközönség előtt. Ez év decemberének végére közel 60 HalfPrice üzlet válik elérhetővé szerte Európában.

halfprice
"A CCC Csoport kilenc éve működig Magyarországon. Tökéletesen ismerjük a magyar vásárlók igényeit és ízlését, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a HalfPrice kínálatában mindenki talál magának valamit. Az új üzlet közel 2.800 m2-es területén jól ismert márkák széles választékát kínáljuk nagyon vonzó áron. Meg vagyok győződve arról, hogy portfóliónk még a legigényesebb akció vadászok ízlését is kielégíti"
nyilatkozta Malwina Winter, a HalfPrice beszerzési alelnöke

A CCC S.A. Közép-Európa legnagyobb cipőkiskereskedelmi vállalata, és egyike a legnagyobb európai cipőgyártóknak. 29 országban van jelen. Magyarországon 2021 óta működik, és 77 CCC üzletet nyitott meg eddig. A magyar vásárlók ezen felül a CCC csoporthoz tartozó - ccc.eu, ecipo.hu, Modivo és DeeZee - e-kereskedelmi platformokon is vásárolhatnak.

További információ elérhető a www.halfprice.eu oldalon.