Borítókép: Fényvédelem extrákkal: szupergyümölcsös napozókrémek az Organic Shoptól

Fényvédelem extrákkal: szupergyümölcsös napozókrémek az Organic Shoptól

Forrás: Organic Shop
A nyári hónapokban nemcsak a rekkenő hőség, hanem az extrém erős UV-sugárzás is próbára tesz bennünket, amivel szemben magas védelmet és intenzív ápolást nyújtó napozókrémekkel védekezhetünk a leghatékonyabban.

Valószínűleg te is azok táborába tartozol, akik legszívesebben egy hűs vizű medencében töltenék a legforróbb napokat, vagy egy árnyékos teraszon vészelnék át a kánikulát. Az, hogy az ilyen lazítós programokhoz elengedhetetlen gondoskodni a fényvédelemről, senkinek sem újdonság, tudnod kell azonban, hogy a napsugarak akkor is érnek, ha nem vakációzol.

Hosszabb és rövidebb távon érvényesülő kellemetlen hatásuknak pedig a dolgos hétköznapokon is ki vagy téve, vagyis egyáltalán nem igaz, hogy napozókrémekre csak nyaraláskor van szüksége a bőrödnek!

Innovatív vegán formula káros összetevők nélkül

Az Organic Shop arcra és tesre kifejlesztett napozókrémei és napozás utáni bőrápolói vitaminokban és antioxidánsokban gazdag bio gyümölcsök és bogyók értékes kivonatait tartalmazzák, olyan káros összetevők nélkül, mint az avobenzon vagy az oktokrilén.

Az avobenzon egy korábbi kutatás eredménye szerint kedvezőtlenül befolyásolhatja a hormonrendszer működését, a fényvédő hatású oktokrilén használatának pedig többféle egészségügyi kockázata lehet és az óceánok élővilágára is veszélyt jelenthet.

Egy gyümölcsöző barátság kezdete

Ugye milyen jól esik a nagy melegben beleharapni egy zamatos őszibarackba, vagy olyan friss erdei gyümölcsökből szemezgetni, mint az áfonya vagy a málna? A bőröd legalább annyira örül ezeknek a nyári finomságoknak, mint Te, ezt pedig az Organic Shop szakértői is jól tudják.

Három év kitartó kutatás és fejlesztés után alkották meg azokat a minősített vegán fényvédő formulákat, amik hozzájárulnak a biztonságos napfürdőzéshez illetve a napozás utáni bőrápoláshoz, ezzel egy időben pedig értékes hatóanyagokkal töltik fel a bőrödet, akár normál, száraz vagy épp zsíros.

Az egészséges barnulást támogató béta-karotinban gazdag sárgarépa és a bőrtápláló kókusz is megtalálható az Organic Shop arcra és testre készült napozókrémeinek összetevői között, melyek a gyümölcsökhöz hasonlóan extra gondoskodást nyújtanak a magas fényvédelmen túl.

Forrás: Organic Shop

Fényvédő arcápolók minden bőrtípusra

Meglepően sokan idegenkednek attól, hogy fényvédő krémet használjanak az arcukon, pedig az idő előtti öregedés megelőzése miatt és a már meglévő rácok mélyülésének elkerülése érdekében ez különösen fontos lenne.

Forrás: Organic Shop

Kedveskedj a testednek!

Az Organic Shop fényvédő újdonságait sok más mellett praktikus pumpás kiszerelése miatt is imádni fogod. Mindegy, hogy melyik változatot próbálod ki, mindegyik fényvédő testápoló könnyen és gyorsan beszívódik, és nem hagy maga után zsíros utóérzetet!