Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Karantén-angol közvetlenül Máltáról

Karantén-angol közvetlenül Máltáról
Facebook
Twitter
Pinterest
A világ mára egy hatalmas interaktív online osztályteremmé vált – nyilatkozta nemrégiben egy máltai nyelviskola, a Link School of English vezetője.

A COVID-19 sokakat kényszerít otthonmaradásra, távmunkára és távoktatásra. Nincs ez máshogy a nyelvtanulásban és a nyelviskolák életében.

Sajnos a vírus miatt idén meghiúsul a magyar kormány által tervezett és támogatott külföldi nyelvtanulás, ami ezen a nyáron debütálna és számos középiskolai diák nyelvtanulását volt hivatott erősíteni. Remélhetőleg jövőre sikeresen elindulhat majd. Máltai angolnyelv-tanulásra azonban továbbra is adott a lehetőség. Igaz nem személyesen, de virtuálisan is hatékonyan működik. Március közepe óta talán már mind belerázódtunk a digitális oktatásba, ki tanárként, ki szülőként és sokan diákként, így a máltai nyelviskolák által biztosított virtuális oktatási lehetőségek már nem az újdonság erejével hatnak ránk. Az online angol kurzuson résztvevők hozzáférnek számos digitális háttéranyaghoz, videohoz, hanganyaghoz és természetesen élő segítséghez, élő tanórákon.

Hogy a szigeti lét, a tengerpart közelségének és a kísérőprogramoknak a hiányát ellensúlyozzák, a máltai iskolák számos izgalmas témával, innovatív technológiával mégis jól követkető és egyszerű tananyaggal teszik még vonzóbbá az online nyelvtanulást és a tanfolyamok díját is igyekeznek úgy meghatározni, hogy minél többen kedvet kapjanak.

Az online tanfolyami részvételhez semmilyen más felszerelésre nincs szükség, mint amit a mostani digitális oktatáshoz használunk, azaz egy számítógép vagy egy mobil eszköz, jó internet kapcsolat, videokonferencia alkalmazás (ZOOM vagy más, ez iskolánként eltérhet), mikrofon webkamera és idő, amit rászánunk. A tanfolyamok már heti 75-95 eurótól (per fő) elérhetők, mint az a LINK Nyelviskola tájékoztatójából is láthatjuk, de számos iskola biztosít hasonló programot. http://www.linkenglishschool.com/learn-english-online Maradjunk otthon és töltsük hasznosan a karanténidőt. Málta megvár!

„Dream Malta now, visit later”

Tovább olvasok
Kép

A futópad-tulajdonosok mindössze 14 százalékának motivációja rendkívüli az edzések elvégzéséhez

Ugyanakkor ők még mindig motiváltabbak, mint más, aki fitneszgépeken, otthoni sporteszközök használatával sportol rendszeresen – derült ki egy tanulmányból.

Kép

Zsírégetés? Egészséges szív? Van egy másik nagyon fontos ok, amiért minden nőnek kardióznia kéne

Sokan akkor kezdenek kardiózni, amikor leadnának néhány kilót, magasabb a vérnyomásuk a kelleténél, vagy mert szeretnének általánosan fittebbek lenni. Ám van még egy nagyon fontos érv a kardiózás mellett - a nők számára!

Kép

Neked volt már rosszul sikerült futásod? A legjobbak sem verhetetlenek és ez így van jól!

Az elmúlt két hétben a világ legjobb futói közül ketten másként zártak 1-1 versenyt, ahhoz képest, mint ahogyan előzetesen várták…vártuk. Eliud Kipchoge Londonban, Joshusa Cheptegei pedig az elmúlt hétvégi félmaratoni VB-n teljesített szolidabban önmagához képest.

Kép

Tökmindegy, mennyit hasazol, egyetlen dolog számít, ha hasizomedzést végzel!

A lapos hasnak több titka is van: fontos a genetika, az étkezés, és persze a hasizom edzése. Ez utóbbinál azonban van egy dolog, ami mindennél többet nyom a latba!

Kép

„Szeretem a kihívásokat, érdekes érzés, amikor komfortzónán kívül vagyok” – írta Kilian Jornet a hétvégi sík 10-ese után

Élete első 10 kilométeres utcai versenye feladta számára is a leckét, de valószínű a pályacsúcstartó norvég síkfutó, Jakob Ingebrigtsen számára sem volt sétagalopp az idei Hytteplanmila.

Kép

Peres Jepchirchir világcsúcsot futott a hétvégi félmaratoni VB-n Jacob Kiplimo személyében pedig először állt ugandai futó a dobogó tetején

A kenyai atlétanő utoljára szeptember elején futott világcsúcsot női félmaratoni versenyen, a 19 éves Kiplimo pedig egyéni legjobbját futotta, illetve ugandai csúcsot ért el élete első félmaratoni VB-jén.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem