ajándék, férfi,

2020 karácsonya is lehet szuper - 3 férfias ajándék, amiket a neten is simán beszerezhetsz!

Forrás: getty images/ VioletaStoimenova
Ha nem akarod a legutolsó pillanatra hagyni a vásárlást, itt az ideje összeírni, kit mivel lepnél meg idén karácsonykor. A férfiaknak nem mindig könnyű ötletes és hasznos ajándékot tenni a fa alá - ebben segítünk most!

Szerencsére a karácsony nem marad el, csak más lesz, mint az eddigiek. Ám az ajándékozás, az ötletgyűjtés, a tökéletes meglepetés kiválasztása szuper időtöltések! Ha pedig most online oldanád meg a válogatást, azt is megteheted, hiszen millió lehetőséged van a tökéletes ajándékok megtalálására úgy, hogy a lakásból sem kell kilépned.

És itt mindig jön a klasszikus kérdés - mégis mit vegyek a páromnak/édesapámnak/apósomnak/testvéremnek? Netán távolabbi férfirokonoknak, ha nem szeretném mondjuk egy üveg ital mellett letenni a voksomat? Mik a legjobb ajándékok férfiaknak?

Sportos pasiknak sporteszköz, online edzés

Ha a meglepni kívánt személy sokat sportol, egy menő sporteszköz remek választás. Most, a hónapokon át tartó otthon edzések időszakában biztosan nem lősz mellé egy súlyzókészlettel, minőségi matraccal, futóknak egy téli futószettel, puha és meleg polár holmival, egy pulzusmérő órával. De egy online bérlet vagy előfizetés is remek ötlet egy sportőrültnek!

edzés, otthon,
Forrás: Getty Images/ VioletaStoimenova

Pasiknak, akiknek fontos a bőrápolás

Szerencsére manapság a férfiak számára a kozmetikum nem csak a parfümben merül ki, hanem különféle bőrápoló készítményeket, kézkrémet, hajápolókat is egyre gyakrabban használnak. Ha a meglepni kívánt pasi is közéjük tartozik, egy férfi kozmetikumnak egészen biztosan örülni fog! Puhatold ki, mire van szüksége, mert az is lehet, hogy kacérkodik mondjuk a fogfehérítéssel is, vagy ha eddig még nem tette, most szívesen elkezdene használni például egy Oral B elektromos fogkefét is!

A gyomrukon át vezet az út?

Vannak azok a férfiak, akiknél valamilyen különleges finomsággal jársz a legjobban. Minőségi bonbon, hosszan érlelt sajt, egzotikus fűszerek, meglepő ízvilágú pástétomok, netán egy sushikészítő szett - idén, a sok otthonlét miatt az étkezés úgyis mindenkinél előtérbe került!