jatek ora garmin terepfutas futas

A Terepfutás luxuskivitelben győztesei a Garmin legújabb modelljével készülnek

Mozgalmas napok vannak Szabó Vivien Bacsa Dominik mögött, de garantáltan még izgalmasabb hetek várnak a Salomon, a terepfutas.hu és a Runner’s World közös játékának két győztesére, akik a héten a Garmin legújabb futóórájával, egy Forerunner 265 modellel is gazdagodtak.

A nyerteseket, Szabó Vivient és Bacsa Dominikot a Garmin képviseletében Magyar Péter fogadta a Hegedűs Gyula utcai üzletben, ahol a fiatalok kiválaszthatták a számukra szimpatikus méretű és színű órákat, majd szakmai tanácsokat és részletes útmutatást kaptak a beállításokat illetően.

A tökéletes felkészülés érdekében a futók két edzője, Vincze Zsófi és Baranyi Zsuzsi a Garmin Clipboard alkalmazásán keresztül tervezi meg Vivi és Dominik edzéseit, és minden futás után a felületen keresztül monitorozzák az elvégzett munkát. A héten meg is kezdődött az irányított felkészítés, melynek gyümölcsét a Salomon Ultra Trail Hungary két különböző távján arathatják le a játék győztesei. Vivi a Visegrád Trail 30km-es távján, Dominik pedig az idén debütáló Twin Peaks 22 km-es versenyszámán indul majd május 27-28. között megrendezésre kerülő legnagyobb hazai terepfutó fesztiválon.

Kövesd velünk te is a fiatalok felkészülését az oldalunkon, és az Instagramon keresztül.