samsung galaxy watch4

4 tipp, hogy kihozd az edzéseidből a maximumot

Amellett, hogy szorgosan jársz futni, az élet többi területén is tehetsz azért, hogy javuljon a teljesítményed, ebben pedig nagy hasznodra válhat a Samsung Galaxy Watch4 okosórája.

Ahhoz, hogy a sportban minél könnyebben elérd a vágyott teljesítményt, az edzéseken túl sokat tehetsz a regenerációval, megfelelő táplálkozással, mindennapi egészséges rutinok kialakításával, ráadásul ezek a közérzetedre is jó hatással lesznek!

  • Hajts az ideális testösszetételre!
    Mind a teljesítmény javulása, mind a jobb közérzet szempontjából nagyon sokat dob, ha megfelelő zsír-izom aránnyal rendelkezel, azaz megfelelő a testösszetételed. Természetesen nem kell senkinek fitnesz modellé válnia, azonban az egészséges kereteken belül maradni (vagy odakerülni) igenis hasznos. A Galaxy Watch4 testösszetételmérő funkciója segítségével részletesebben tájékozódhatsz az egészségi állapotodról. Ha letöltöd a Chris Hemsworth által irányított digitális fitneszprogram applikációját, a Centr-t, a készüléken is elérhetővé válik, és olyan testösszetételre vonatkozó információkat és mozgásra ösztönző tippeket ajánl, amelyek az életmódváltásban is segíthetnek.
  • Alvás nélkül nem megy
    Ahhoz, hogy jól érezd magad, egészséges maradj, a pihentető alvás is elengedhetetlen. Az óra Alvás tréning programmal segít a jobb alvási szokások kialakításában. A rendszer hét napon át követi az alvási mintáidat, majd ehhez kapcsolódó alvásfelméréseket tölthetsz ki. Ez alapján a program végigvezet egy négy-öt hetes programon, hogy segítsen az alvásminőség javításában.

  • Legyen változatos az edzésprogramod!
    Persze, azt tudjuk, hogy imádsz futni, de érdemes minél több sportot kipróbálni, hogy sokrétűen terheld a szervezeted, változatossá tedd a sportolási szokásaidat, hiszen ezzel a motivációd is jobban fenntartható. A Galaxy Watch4 több mint 90 mozgásformát képes kezelni, mint például a jógát, erősítő edzést vagy hegyi kerékpározást, majd utólag pontosan kielemezheted mindről a teljesítményed is.

  • Ha szeretnéd, az óra intervallumedzés funkciójával előre beállíthatod a távolságot, időtartamot és ismétlésszámot is, majd az eszköz levezényli az edzést, így neked nem kell észben tartanod, csak csinálnod, amit mond! A Samsung az olyan vezető fitneszalkalmazásokkal működik együtt, mint az adidas Running és a Strava, hogy ezzel is megkönnyítse az edzések követését. A csoportos kihívás funkció segítségével pedig a barátokkal közösen lehet nyomon követni a változást és a növekvő lépésszámot.

A Galaxy Watch4 több alkalmazáshoz is hozzáférést biztosít a Google Playen keresztül, beleértve a Google Térképet, a Google Pay-t és a YouTube Music-ot vagy a Spotifyt. Futás során így könnyen újratervezhető az útvonal, miközben a Galaxy Buds2 vezetéknélküli fülhallgatón a kedvenc zenéidet hallgathatod, ha pedig megszomjaznál, a Google Pay segítségével bármikor megállhatsz egy smoothie-ra vagy kávéra.