Borítókép: A megszokott utat már ismered, fedezz fel újakat!

A megszokott utat már ismered, fedezz fel újakat!

A Leon X-PERIENCE igazán sokoldalú tehetség és vérbeli all-road modell. Legújabb generációs állandó összkerékhajtásával alig ismer határokat, s mindehova eljut, legyen szó aszfalt- vagy murvás útról, napfényről, esőről vagy hóról.

Aa vezetés élvezetes élménye mellett garantálja a lehető legnagyobb használati értéket. Minden szituációban kész bizonyítani kiemelkedő menetdinamikai képességeit, mégpedig kényelme vagy variálhatósága kárára kötött kompromisszumok nélkül.

A SEAT nagy sikerű Leon modellcsaládját teszi teljessé az új Leon X-PERIENCE. A modell a Leon ST műszaki alapjaira épül, megörökölve annak népszerű formáit, kiemelkedő menetdinamikai képességeit, valamint sokoldalú mindennapos használhatóságát. Elektronikus szabályozású összkerékhajtásával, megnövelt szabadmagasság jellemezte all-road futóművével, markáns off-road megjelenésével és egyéni hangulatú utasterével az X-PERIENCE az autózás élvezetének új dimenziójába vezet.

Utastér – igényes és praktikus

A Leon X-PERIENCE beltere nemcsak elegáns és sportos, hanem egyúttal izgalmas off-road karakter is jellemzi, miközben tökéletesen illeszkedik a családok mindennapi életébe.

Motorok – erő gazdaságossággal

Az új SEAT Leon X-PERIENCE a karosszériájához és méretéhez illő motort kapott. A nyomatékos benzin- és dízelmotorok, 150 és 184 lóerős 2.0 TDI és a 180 lóerős 1.8 TSI gondoskodnak arról, hogy városban és vidéki környezetben egyaránt elegendő erőtartalék álljon rendelkezésére.

Vezetői segédrendszerek – innováció a maximális biztonság érdekében

Az új SEAT Leon X-PERIENCE már szériafelszereltségében kínálja a legkorszerűbb vezetői segédrendszereket. Extrafelszerelésként kínált high-tech megoldások a teljes-LED fényszórók, az adaptív sebességszabályzás (ACC) és a városi vészfékfunkcióval kiegészített Front Assist, a fáradtságérzékelő funkció és az éppen igénybe vett forgalmi sáv biztonságos tartását segítő Heading Control.