Hosszú dumás,Futós podcast,Szántó Nelli,Podcast hosszú futáshoz

Hosszú dumás #1: Szántó Nellivel a motivációról - Podcastműsor hosszú futáshoz

Forrás: Szász Norbert
Elindult a Runner's World podcast sorozata, amiben motiváló futókkal, élsportolókkal, edzőkkel, szakértőkkel beszélgetünk. Az új műsorformátum kifejezetten a hosszú futásokhoz készült, és bízunk benne, hogy a hallgatóságunknak inspiráló és hasznos adásokkal tudunk majd szolgálni hétről hétre.

Első adásunkban Szántó Nellivel, futóklubunk egyik edzőjével és egyben a Runner's World szakértőjével beszélgettünk arról, ő miből merít motivációt, és miképp motiválja nap mint nap kirobbanó energiával az edzettjeit. Nelli őszintén mesél a saját motivációs zsákutcáiról is, és szuper tippeket ad, hogyan lehet legyűrni verseny közben vagy épp a felkészülés alatt azt a bizonyos mumust, a feladás gondolatát.

Hallgassátok szeretettel!

Az egyes adások megtalálhatóak lesznek a Runner's World weboldalán, illetve a Youtube csatornáján és SoundCloud csatornáján, illetve letölthető formátumban is elérhető lesz, szóval érdemes feliratkozni, nehogy lemaradjatok az újabb részekről.

A Hosszú dumás adásaiban online főszerkesztőnk, Petra, és online vezetőszerkesztőnk, Brigi látja vendégül az adások beszélgetőpartnereit.