futás gyerekkel,futás babakocsival

Együtt izgalmasabb! - A leghasznosabb dolgok, ha a gyerekeddel futsz

Forrás: Getty Images
A futás szórakozás, miért ne osztozhatnánk az élményen azzal, akit a világon a legjobban szeretünk?

De még mielőtt belevetjük magunkat a Futás gyerekkel projektbe, gondoljuk át, hogy mire lehet szüksége a családnak útközben!

Lányok:

futás gyerekkel,futás babakocsival

1. Thule Urban Glide 2 166 190 Ft

Ha nem teheted meg, hogy lepasszold a gyereket, vagy meg sem fordul a fejedben, hogy kihagyd a közös kalandból, akkor nevezz be egy igazán jó futó babakocsira, amivel tényleg könnyen szelheted a kilométereket. Ráadásul ezzel a típussal már szűkebb helyeken is manőverezhetsz, és igazán könnyű tolni magad előtt.
brendon.hu

2. Vichy Termálvíz 2899 Ft

Érdemes beszerezni ebből a szuper jó kis termékből, mert bár elsőre a bőr felfrissítésére ajánlják, de akár kezet, cumit, és szinte bármit le lehet vele mosni.
vichy.hu

3. Phi Cosmetics Baby Icinke PICINKE ajakbalzsam 1490 Ft

A picurkák száját könnyen megkapja a nap és kiszárad, ezért mehet rá olyan ápoló, amiben minden olyan benne van, amire ennek a puha résznek szüksége lehet: Bio Zabolaj, Bio Kakaóvaj, Bio Sheavaj, Rízskorpaolaj.
phikozmetikum.hu

4. Pure2Improve 2490 Ft

A hosszú hajat könnyen lefoghatod ezzel a fejpánttal, ráadásul a 3 db-os szetten osztozhatsz a lányoddal.
p2i.hu

5. Snack by Swell x Disney Frozen 6000 Ft

Éhes, ezáltal nyűgös gyereknél nincsen rosszabb! Vágj össze almát, vagy készíts tejbegrízt, és mehet bel az ételhordóba. Kerülhet bele hideg, meleg finomság, mert a kettős falú vákuum szigetelés hosszabb ideig olyan hőmérsékleten tartja az ételt, ahogyan szeretnéd.
mayfairselection.hu

+ Fitbit Ace2 Kids 23 990 Ft

A karóra utáni lelkesedés már pici korban elkezdődik, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy több is akad ilyen-olyan állapotban a játékok között. Hat éves kortól azonban nagyot fordul a világ, és az igények is megváltoznak. Az aktivitásmérő, alváskövetés és a vízállóság is fontos elvárás lehet az óraválasztásnál, főleg akkor, ha rendszeres sportol a gyerkőc.
edigital.hu

Fiúk:

futás gyerekkel,futás kisfiúval

1. Kalenji futósapka 1490 Ft

A fiúk általában szívesen hordanak baseball sapkát. Ez a könnyű anyagú, jól szellőző darab pont olyan színt kapott, ami biztosan a nyár slágere lesz.
decathlon.hu

2. Babiators 7990 – 13 990 Ft

A dizájnos Aviator napszemüveg gyerek verziója kellemes tapintású, extrán rugalmas, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Hihetetlen, de olyan jótállás van rá, ha a szemüveg megsérül vagy elveszik a vásárlástól számított egy éven belül, akkor a vásárló kap egy ugyanolyan terméket teljesen ingyen. El vagyunk ájulva!
profimed.hu

3. Rucanor 2290 Ft

Kell egy biztonságos hely a lakáskulcsnak, mert anélkül hiába próbálunk majd bejutni a lakásba. A futóöv arra való, hogy minden fontos, apró dolgot elnyeljen.
lifestlyeshop.hu

4. Philips Avent 1790 Ft

Kellemetlen perceket okozhat a kedvenc cumi elvesztése, főleg, ha még lehetőségünk sincsen arra, azonnal pótoljuk. A cumitartó pánt pont arra lett kitalálva, hogy ezeket a helyzeteket megússzuk.
babamarket.hu

5. Apivita Suncare Kid SPF50+ 5590 Ft

Ezt a nyarat sem úszod meg egy flakonnal. A most akciós görög termék- amihez ajándék kulacs jár - a natúrkozmetikumok terén igazi úttörőnek számít, mert elsők között volt, aki mediterrán növényi kivonatot, organikus illóolajokat, és propoliszt használt.
Gyógyszertárak, upatika.hu

+ Asics Amplica PS 13 592 Ft

Szívesen megöröklünk gyerekruhákat, de a használt cipőkkel általában már óvatosabbak vagyunk. Ha úgy döntünk, hogy a gyerek lábát továbbra is jó minőségű, lábára illeszkedő cipőben szeretnénk tudni, akkor olyan sportcipőt válasszunk, ami a sok futást, rohangálást is jól bírja, és a lábakat is kényelmesen tartja.
nyulcipobolt.hu