sportkrémek,masszázs,regeneráció

Krémek, olajok, tejek futás előtt és után most kedvezményes áron!

Forrás: Getty Images
Ha te is szívesen használsz sportoláshoz és azt követően krémeket, regeneráló olajokat, a JOY-Napok DIGITAL SPECIAL kuponok között nézz szét, mert jóval kedvezőbb áron hozzájuthatsz pár szuper termékhez!

Sportkrémek

Futás előtt azért jó bemelegítőkrémet használni, mert gyorsítható a bemelegítés folyamata és fokozható a teljesítmény. De létezik futás utáni készítmény, hűsítő zselé vagy regeneráló krém. A gyógynövényeket tartalmazó készítmények azonnal beszívódnak, izzadás esetén sem lesz utánuk kellemetlen érzet a bőrön. Egyik sportkrém hatóanyaga sem doppinglistás, ami miatt versenyeken is használhatók.

sportkrém,bemelegítő krém

Ezzel a készítménnyel bemelegítés előtt alaposan dörzsöld be izmaidat, ízületeidet, hogy felkészítsd a tested a terhelésre.

A futás utáni regeneráció masszázsolajokkal, masszázskrémekkel támogatható.

A természetes gyógynövényeket tartalmazó összetevőkben gazdag masszázsolajok segítségével a masszázsmozdulatok még kellemesebbé vállnak. A masszázskrémek és masszázstejek használatát követően a bőr nem marad olajos, zsíros tapintású. A legjobb futás utáni kényeztetés, ami kötelező lenne az alaposan megdolgoztatott izmoknak.

masszázskrém,sportkrém
A masszázskrém alkalmas edzés vagy verseny előtti gyúráshoz és a fizikai megterhelést követő lazító, masszázshoz egyaránt.