fülhallgató,fejhallgató,fülhallgató futáshoz

Szeretsz zenét vagy podcastet hallgatni futás közben? Mutatjuk a legjobb füleseket hozzá!

Forrás: Getty Images
Sokat dob a tempón, ha a kedvenc lejátszási listánkkal diktáljuk az iramot. A nagyméretű fejhallgatótól, a könnyen fülbe illeszkedő verziókon át, egészen a kicsi bedugós fülhallgatókig minden típusú fülesekben látni futókat, vagyis arra sincsen egyetlen bevált recept, hogy kinek milyen típussal a legkényelmesebb a mozgás.

Fontos, hogy stabilan a helyén maradjon a kütyü, mert egyébként rémálommá válhat az edzés. És akkor most fej-vagy fülhallgató legyen, mennyi pénzt szánjunk rá? Segítünk!

fülhallgató,fejhallgató

1. Samsung Galaxy Buds3 55 990 Ft

A márka legújabb vezeték nélküli fülhallgatója fehér, fekete és kék színben is elérhető, tartozékként pedig három különböző méretű fejjel és gumírozással van felszerelve, hogy a kis „dugó” tényleg tökéletesen illeszkedjen a füledbe. Növelték az akkumulátor teljesítményét is, így akár 11 órányi folyamatos lejátszásra is képes, és 3 perces gyorstöltéssel 60 percnyi zene hallgatható vele.
samsung.com

2. Senheiser IE 80 S BT 159 000 Ft

A nyakpántos Bluetooth alternatívák egyik legprofibb darabja audiofil felhasználóknak készült, vagyis azoknak, akik megszállottan keresik a legjobb hangzású kütyüket. A jó hangzással párosul a nyak mögött körbeérő kényelmes kábel, és a modulárisan rögzíthető hangszórókamrák. Ha valóban komoly cuccban gondolkozol, akkor keress rá jobban erre a modellre.
senheiser.com

3. Sony WF-XB700 49 990 Ft

Ennél a csinos kis darabnál 10 perc töltésre van szükséged, hogy 60 percig szóljon a füledben a muzsika. A Pantone Színügynökség szerint a 2020-as év színe a Classic Blue, vagyis a trendi megjelenést sem bízták a véletlenre. Az ütős hangzást az EXTRA BASS™ garantálja, az ergonomikus Tri-hold kialakítás (a fülhallgatók magas tapadású felülete) pedig a kényelmes fülbe illeszkedést biztosítja.
sony.hu

4. Niceboy HIVE Podsie 16 490 Ft

A cseh gyártó vezeték nélküli, pénztárcabarát modellje Bluetooth 5.0 adatátvitelt, MaxxBass™ technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kapott. A tenyérnyi méretű USB-C porttal felszerelt tokja egyben töltő is, így akár egész nap startra készen áll a zenegép.
niceboy.eu

5. JBL Reflect Mini 2 29 880 Ft

A futókra gondoltak, amikor az éjszakai futás érdekében fényvisszaverő vezetékkel spékelték meg fülhallgatót. Azoknak lehet még vonzó a márka, akik szeretik a basszus-nehéz hangzást. Kényelmes, minden fül formájához és méretéhez illeszkedik, ergonómikus szilikon fülharangokat és Freebit kampókat kapott, amelyek 3 méretben állnak rendelkezésre a testre szabott kényelem érdekében.
fejhallgatoplaza.hu

6. Panasonic RP-HF410 13 290 Ft

Mint ahogyan már a bevezetésben is említettünk, van olyan, aki a nagyobb fülesekre esküszik, és szívesebben helyezi a teljes fül felületére a készüléket. Összehajtható formatervezés, beépített akkumulátor, és a rendkívül gyors töltés teszi egyszerűen nagyszerűvé a vezeték nélküli fülhallgatót.
alza.hu