Borítókép: Kuponos tippek: praktikus tanácsok spóroláshoz

Kuponos tippek: praktikus tanácsok spóroláshoz

Forrás: Europress
Kövesd tanácsainkat, hogy végül több pénzed maradjon bármi másra - például egy új futócipőre.

Ma már havonta több kuponos akció közül is választhatsz, nem árt, ha a nagy káoszban sikerül felállítanod egy rendszert. Ebben leszünk segítségedre.

1. Gyűjtsd össze
Amint a kezed ügyébe kerül egy újság, magazin, vagy szórólap, vágd ki a kuponokat, hogy később ne felejsd el.

2. Rendszerezz
Gondold végig, mit szeretnél vásárolni. Gyűjtsd külön csoportban az ételekre, szépségápolási cikkekre és ruhákra való kuponokat, így könnyebben megtalálod őket.

3. Alaposan járj utána
Először is, nézd meg, hogy a kupont milyen feltételek mellett használhatod. Vannak, melyek azonnali kedvezményre jogosítanak, mások mellé viszont a beváltást követően ajándékutalványt kapsz, a vásárlás végösszegéből nem vonják le a kedvezményt.

4. Készíts tervet
Mielőtt nekifutnál a maratoni vásárlásnak, tájékozódj a boltok pontos helyéről, hogy ne kelljen több felesleges kört megtenned az üzletekben.

+1. Próbáld ki a dm új alkalmazását!
A digitális törzsvásárlói kártyának köszönhetően nem maradsz le a pontgyűjtésről, és bármikor beválthatod az active beauty pontokat kedvezményekre. Havonta frissülő kedvezményeket is találsz az alkalmazásban! Az app Google Play és AppStore áruházból tölthető le ingyenesen 2016. június 1-től.

A kuponokkal elég sokat spórolhatsz, ezért érdemes folyamatosan, egész évben nyomon követned az éppen aktuális akciókat. Ráadásul szinte minden kiadásodból lefaraghatsz, hiszen szépségápolási és elektronikai cikkektől kezdve a ruhákon át bármit megszerezhetsz kedvezményesen, ha van kuponod - akár elektronikus formában is.

Felkészültél? Akkor hajrá!