Borítókép: Hat randitipp futóknak

Hat randitipp futóknak

Fut a párod? Lepd meg őt a következő randik valamelyikével.


Együtt futás


Nagyon egyszerűnek és kézenfekvőnek tűnik, de hidd el, egy futót ezzel tudsz a leginkább lenyűgözni. Főleg, ha te magad nem futsz. Ha érdeklődést mutatsz kedvenc hobbija iránt, és vele tartasz, máris új szintre emelkedik a kapcsolatotok, és ezentúl a futás is összeköt benneteket. Amúgy is futsz? Akkor itt az ideje, hogy együtt próbáljatok ki új terepeket és útvonalakat. Ettől is csak erősödik a kapcsolatotok.

Közös séta


Pihenőnapotok van? Regenerálódjatok aktívan egy alacsony intenzitású gyaloglással. Ne féljetek a kliséktől: sétáljatok a közeli vízparton vagy a parkban.

Jöhet egy kis olasz és egy kis szénhidrát


Különösképpen ha versenyre készül, a párod nagyon hálás lesz, ha összekötheti a romantikázást egy kis szénhidrátfeltöltéssel. Ráadásul alkalma nyílik arra is, hogy ezúttal valami elegánsabbra cserélje a sport cuccát.

Irány a kád


Egy forró fürdő nemcsak a megfáradt izmokat lazítja el. A pezsgő opcionális.

Páros masszázs


Egy páros masszázs tökéletes és szexi randi egy igazi futópárosnak. A masszőr csodákat tesz az izmokkal, a hangulat pedig bizonyára megalapoz egy romantikus estét. Az otthoni masszázs is jó ötlet, ha valamivel igazán kényeztetni szeretnéd a párodat.

Közös jóga óra


A jóga mindig jó ötlet, hiszen a futás mellett tökéletes kiegészítő mozgásforma. Nemcsak az izmokat nyújtja, de ellazít és fel is frissít, ami nem jön rosszul egy párkapcsolatban sem.