edzés, spinning

Egész napos frissesség a reggeli edzésed után is

Forrás: Getty Images
Semmi kellemetlen testszag, annál több friss illat és kellemes érzet egész nap!

Amikor a reggeli edzésed után rohanásban kell elkészülnöd és topformába vágni magad az előtted álló napra, bizony érthető, ha nincs időd még arra is, hogy komótosan bekenegesd magad testápolóval, majd más-más ápoló termékekkel, befújd magad parfümmel, és a többi... sokkal jobban jön egy olyan univerzális termék használata, amivel lerövidítheted ezt a procedúrát! Ilyenkor jó választás egy olyan testápoló spray, ami egyszerre ápolja a bőröd, könnyű a használata és még kellemes illattal is ellát!

Érthető az is, ha egy kemény résztávos vagy bármilyen edzés után a tükörbe nézve, kócos hajjal és izzadtan nem épp az jut eszedbe magadról, hogy milyen kifinomult nő vagy, de ha zuhanyzás után egy igazán nőies illattal fújod be magad, mint pl. a Victoria’s Secret legújabb termékei, biztos lehetsz benne, hogy máris magabiztosabban lépsz ki az öltöző vagy a lakás ajtaján!

készülődés, reggel, nők, szépség
Forrás: Getty Images

Futás után természetesen nem minden alkalommal van időd és ajánlott hajat mosni, de hogy a frizurád mégis illatos és friss legyen, érdemes használni száraz sampont! A legjobb, ha edzés után befújod vele a loboncod tövéd, majd hagyod egy kicsit, aztán megdörzsölöd (akár rá is száríthatsz hajszárítóval), és szépen megfésülöd. Az extra hatás kedvéért egy kis parfümöt ide is fújhatsz, így napközben is mindig érezheted a finom illatod, amikor mozog a hajad.

Nem csak az illatok számítanak, ha a frissességről van szó, hanem az is, hogy a bőröd puha és ragyogó legyen, és ne húzódjon, feszüljön. Jó, ha van nálad egy termálvizes frissítő arcpermet, amivel akár edzés után, akár napközben bármikor felfrissítheted magad, és hidratálhatod vele a bőröd!

Friss napot kívánunk mindenkinek!