Borítókép: Így nézne ki egy őszinte futó társkereső oldala

Így nézne ki egy őszinte futó társkereső oldala

Forrás: Europress
Gondolkoztál már azon, mi lenne, ha mindent elmondanál magadról őszintén?

Magamról
24 éves vagyok, de inkább a 92 éves nagypapámra hasonlítok. Hajnalban kelek, megiszom a kávém és elmegyek futni (jó, papa nem szokott futni). Vasárnap futóklubba járok, ezért szombaton korán lefekszem. Két maratont futottam le, de szerintem a következő pár évben ez a szám eléggé meg fog emelkedni. Egész évben készülni fogok…A családom nagyon kedves, egyszer egy kisbusszal kísértek el az egyik versenyekmre, hogy szurkoljanak. Soha nem állítom meg az órám amikor páratlan számot mutat. De tényleg! Kicsit talán túl lelkes vagyok a futással kapcsolatban, rengeteget beszélek róla, mert szerintem mindenki kíváncsi arra, miről beszélgetünk a hosszú futások alatt. A kidörzsölődés és a gyomorpanaszok általában szóba kerülnek.

Mit csinálok?
Teljes állásban dolgozom és minden héten utazom. Reggelente futok, ha pedig más városban járok, futva fedezem fel a nevezetességeket. Néha eljárok bulizni, de legtöbbször szeretek korán lefeküdni. A futónaptáramhoz igazítom a nyaralásokat. Ha elutazom, akkor is elmegyek futni. A legnagyobb eredményem, hogy a sarki kisboltot én tartom el, mert múltkor 5 liter fagyit vettem.

Jó vagyok…
a koránkelésben, de szigorúan páratlan percet kell mutatnia az órának, akkor ébredek. Szuper playlisteket tudok összerakni futáshoz, könnyen elalszom utazás közben, de a maratoni felkészülésem során is általában 8-kor már horkolok. Ügyesen elpusztítom a többiek után a maradékot az étteremben.

Az első dolog, amit észrevesznek rajtam…
Ha csinosan felöltözöm, megdicsérnek. Talán azért is, mert az esetek legnagyobb részében sportosan, vagy futócuccban látnak az ismerőseim. Ó, a combjaim viszont nagyon izmosak. Ja, de ne azt mondd, hogy milyen nagyok, hanem milyen szép izmosak!

Kedvenc könyvem/filmem
Bármi, ami a futásról szól.

Amin a legtöbbet gondolkozom…
Vajon mikor nő vissza a lábujjkörmöm. De tényleg, találtak már erre valami megoldást?

Egy átlagos péntek este számomra…
Hazamegyek, megnézem, hányan hívtak el szórakozni, aztán átnézem a versenynaptáram, hogy tényleg hosszú futással kezdem-e a másnapot, gyorsan felveszem a pizsamám, összedobok egy tésztát vacsorára és elalszom. Előtte még ellenőrzöm, hogy az órám feltölöttem-e.

Az egyik legnagyobb titkom…
Ha fél óránál többet futsz velem, akármit elmondok.

Keress, ha...
Futótársra van szükséged. Én imádok újakat szerezni. Ha 5.30-6 óra körül tudnánk együtt futni reggelente, szuper lenne. Ja és a randi…Reggel megfelel?