kendermagolaj,kender

Nem AZ, aminek gondolod - kendermagolaj

Forrás: Getty Images
Csak hogy a legbizarrabbakkal kezdjük: csigaváladék, fülemüle ürülék, halpikkely, méhpempő stb. ezek mind hatékony összetevők, melyeket vagy tudatosan keresel, vagy csak egyszerűen ráeszmélsz, hogy kedvenc szépítőszered egyik fő alkotóeleme.

A kendermagolajat – amiről elsőre a kannabisz olaj ugrik be – kár lenne összetéveszteni az úgynevezett CBD olajjal, vagy a marihuánával. A kendermagolajban nincsenek pszichotróp anyagok. A növény magjából préselt olaj tele van antioxidánsokkal és Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal.

kendermagolaj

1. Kolmaz Marijuana edp 100 ml 9790 Ft

Már a nevéből is adódóan egy zöld, fűszeres illat jut az eszünkbe. Mindenkit kíváncsivá tesz egy ilyen kreáció, jó lenne megszaglászni, hogy mit alkottak a növényből.

notino.hu

2. The Body Shop Hemp kendermagolajos tusfürdő 250 ml 3990 Ft

Extra száraz bőrre vesd be az olajos formulát, amely a nedves bőröddel érintkezve, bársonyos habbá alakul át. Élmény vele a fürdés!

the-body-shop.hu

3. Dr Organic alumunium-mentes golyós dezodor bioaktív kendermagolajjal 50 ml 2390 Ft

Ha még nincs bevált dezodorod, de már régóta szemezgetsz a márkával, akkor kezdd vele! A hosszantartó hatásért ezek a szuper komponensek a felelősek: bioaktív kendermagolaj, aloe vera, Izlandi Moha, és E-vitamin.

drorganic.hu

4. Nesti Dante Hemp natúr szappan 250gr 1599 Ft

Te is a szappanrajongók csapatát erősíted? Ha igen, akkor olvass tovább, mert két olyan fantasztikus illatot is csempésztek a csinos tömbbe, mint a gardénia és a frézia. A bőr hidratáltságát és rugalmasságát 9 esszenciális aminosav és a magas klorofil tartalom szabályozza.

nestiszappan.hu

5. Iroha Nature Cannabis lábmaszk 2990 Ft

Nyugi, a lábaid is a helyükön maradnak! Bár a megnevezésében ott a Cannabis, igazán ez csak a Cannabis Sativa magolajnak köszönhető, ami A-,C- és E-vitaminban, valamint esszenciális zsírsavakban gazdag összetevő, és a hallucinogén tulajdonságai nélkül kerül bele a termékbe.

marionnaud.hu

6. Avon Cannabis Sativa arctiszító olaj 125 ml 1599 Ft

Az egész napos sminkedet tökéletesen feloldja az olajos formula. Használd úgy, mint a micellás lemosót, nem kell utána vízzel leöblíteni az arcodat.

avon.hu

7. Yamuna Hemp kendermagolajos arckrém 50 ml 4041 Ft

A tápláló hidratálás mellett még az ekcémád tüneteinek enyhítésére is bevetheted. A vízmegtartásáról híres hialuronsav, a ráncok finomítására bevethető shea vaj, és Babassu olaj (brazil pálmafa gyümölcse) teszik könnyű állagúvá a krémet.

yamuna.hu