Borítókép: Itt az új SHAPE magazin, hogy nyárra szuper formába lendülhess!

Itt az új SHAPE magazin, hogy nyárra szuper formába lendülhess!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Vészesen közeleg a nyár, amikorra mindenki szeretne bombaformába lendülni: mi most nem csak ebben segítünk, hanem abban is, hogy kívül-belül megújulj! Ugye, milyen szuper formában van címlaplányunk, Mádai Vivi? Nos, elárulta nekünk, szerinte mi a titka, ahogy arról is őszintén mesélt, hogyan engedte el a megfelelési kényszert, fogadta el önmagát és lett maximálisan magabiztos a bőrében!

SHP_Hirlevel_19022

Számos edzés- és életmódtippel készültünk neked, például olyanokkal, amik segítenek, hogy elűzd a stresszt az életedből, vagy hogy egy esti kád fürdő által miként frissülhetsz fel. Az Instagram két híres fitt mamija, Gregori Dóra és Sándor Orsi is elmondja a saját tanácsait, amiket te is beépíthetsz a mindennapjaidba.

SHP_Hirlevel_19023

Eláruljuk, hogyan tarthatod a formádat húsvétkor, miként vágj bele a méregtelenítésbe, és milyen friss, tavaszi ízekkel kényeztesd magad!

SHP_Hirlevel_19024

Ha kell egy kis lendület, szeretnéd jobban érezni magad, motivációra vágysz, vagy csak egy olvasmányra, ami nem csak kikapcsol, szórakoztat, de hasznos információkkal is ellát, mindenképpen tarts velünk!

SHP_Hirlevel_19025