Borítókép: Itt a bikiniszezon – na meg az új SHAPE magazin!

Itt a bikiniszezon – na meg az új SHAPE magazin!

Végre tombol a nyár, nekünk pedig van egy frissítő hírünk: megjelent a legújabb SHAPE magazin!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója következik:

Az idei nyár első SHAPE-jén a csodás Leighton Meester látható, akit azóta imádok, amióta a Gossip Girl első részét láttam (nem ma volt!). Bírom a zenéjét, és más szerepekben is feltűnt már, mégis ő még mindig Blair Waldorfként él az emberek fejében – ezért is annyira izgalmas a magazinban olvasható interjút, hiszen beszámol arról, hol tart épp az élete!

De nem csak vele olvashattok izgalmas interjút, hanem Tóth Verával is, akinek a teste elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben, ez pedig természetesen a lelkét is átformálta. Most minderről őszintén mesélt nekünk, és jövőbeli céljaiba is beavatott minket.

Tudjátok, a SHAPE alapvetően a rendszeres sportra buzdít mindenkit, most azonban nem csak szimplán a mozgásra, hanem a pároddal való közös edzésekre. Hiszen ez nem csak a testedre, de a kapcsolatotokra is fantasztikus hatással lehet!

Azt is biztosan tudod, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, ekkor indítjuk be az anyagcserénket, és alapozzuk meg a nap hátralévő részére. Úgyhogy, most ínycsiklandozó és szemet gyönyörködtető reggeliket mutatnunk, ha már ezért érdemes legyen minden egyes nap felkelned!

Természetesen most sem maradnak el szépségápolási tanácsaink, de az egyik legfontosabb témánk ezúttal a környezettudatos hajápolás: hogy kényeztesd úgy a tincseidet, hogy közben a bolygót is véded? Tőlünk megtudhatod!

Ezúttal se hagyd ki a SHAPE magazint, jó olvasgatást kívánunk hozzá!