Borítókép: Ó, IÓ, CIÓ, VAKÁCIÓ! – Megjelent az Otthonok&Megoldások magazin nyári lapszáma

Ó, IÓ, CIÓ, VAKÁCIÓ! – Megjelent az Otthonok&Megoldások magazin nyári lapszáma

Forrás: Otthonok&Megoldások
A nyár minden esszenciájával itt az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb, digitális lapszáma. A legfrissebb trendekkel és időtálló darabokkal, páratlan lakásbelsőkkel és különleges inspirációkkal tökéletes társad lesz a strandon, a kertben ejtőzve vagy utazás közben. A telefonodnak hála pedig egyszerűen nem tudod otthon felejteni.

Hiszünk a változás pozitív erejében! Márpedig a tavaszi lapszám nagy megújulást hozott az Otthonok&Megoldások életében, hiszen a környezettudatosság jegyében a nyomtatott verzióról digitális formába öltöztünk át. Ami viszont néhány hónapja még újdonságnak számított, ma már teljesen természetes: kedvenc magazinunkat bármikor előkaphatod a zsebedből, és lapozgathatod a laptopodon vagy a telefonod kijelzőjén.

És bár helyet nem foglal a bőröndben, tartalom így is fért bele bőven. Méghozzá a nyár valódi esszenciájából! Hozunk ötleteket kis erkélyekre és nagy teraszokra, szemet gyönyörködtető kiskertekre és hűsítő megoldásokra. Igazi kedvenceink azonban most is a különleges otthonok és életterek – ezekből ezúttal is mutatunk jó néhányat.

Íme egy kis ízelítő nyári tartalmunkból:

Élvezd ki te is a digitális kiadvány kényelmét! Vásárold meg a lapot még ma IDE kattintva könnyen és egyszerűen, mindössze 595 Ft-ért, és vidd magaddal mindenhová. Lapozgasd a napágyban, a boltban, sorban állás közben vagy épp a teraszon üldögélve, a nyári napsugarakban fürdőzve.