Borítókép: Jótékonysággal buzdít otthonmaradásra a  CHERRISK alkalmazása, a CherryGO

Jótékonysággal buzdít otthonmaradásra a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO

A koronavírus miatt kialakult helyzetben új, az időseket támogató jótékonysági kuponnal jelentkezik a CHERRISK by UNIQA alkalmazása, a CherryGO. Az appon belül az Idősek Barátai Program goodie-jára kattintva 03.20-tól bárki támogathatja a kezdeményezést, kupononként 100 cserkóval. Beváltott kupononként a CHERRISK 100 Ft támogatást ad a rászoruló időseket támogató programnak.

A Cherrisk alapvető célja, hogy segítse az embereket az adaptációban egy folyamatosan változó, gyakran kiszámíthatatlan világban. A koronavírus terjedésének megakadályozása és az idősek védelme érdekében természetesen a CHERRISK is otthonmaradásra buzdítja követőit, felhasználóit. Alkalmazkodva a nemzetközi helyzethez, több változást is bevezettek:

- Átmenetileg szünetel az utasbiztosítás, amíg a külföldi utazások kormányzatilag nem javasoltak.

- A veszélyhelyzetre való tekintettel a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO a sétálás, biciklizés és futás helyett, mostantól az otthonmaradást is ösztönzi: március 23-tól visszavonásig naponta 30 cserkót kapnak a felhasználók, függetlenül attól, hogy mozogtak-e.

- Az új jótékonysági goodie beváltásával bárki támogathatja az Idősek Barátai Program munkáját, akik az adományból rászoruló budapesti nyugdíjasoknak juttatnak tartós élelmiszereket, hogy ők - mint legveszélyeztetettebb csoport - otthon tudjanak maradni.

🍒 Nem csak a CHERRISK, de a felhasználók is adaptálódtak

Érezhetően, közel ötödével visszaesett az emberek mozgása a koronavírus és a „social distancing” miatt – ez derül ki a CherryGO adataiból. A visszaesés már most is látszik a CherryGO-ban gyűjtött cserkók számából, az előző átlaghoz képest múlt héten máris közel 20%-kal visszaesett az összegyűjtött cserkók száma. Az alábbi ábrán részletesen látható az egyes tevékenységek alakulása:

🍒 Segítsük az időseket a koronavírus idején

Ez a neve a CherryGO appban található kuponnak, melyet beváltva 100 Ft-ot juttat el a CHERRISK az Idősek Barátai Program számára. A cél, hogy a szervezettel kapcsolatban álló, legalább 150 rászoruló nyugdíjasnak biztosítsák a tartós élelmiszert, anélkül, hogy ki kéne mozdulniuk otthonról. Fontos, hogy a felhasználók limit nélkül, akár több kupont is beválthatnak.

🍒 Bővebb információért látogass el a CHERRISK Blogjára.

Ha szeretnéd támogatni az Idősek Barátai Program -ot a CherryGO-n keresztül megteheted.

Az alkalmazás letölthető iOS-re itt vagy Androidra itt.