Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Az idei év új terepfutó kihívása a Peaks of Hungary

Az idén lemondott versenyek sorát gyarapítja az október 18-ára tervezett Mátra Trail, ám nem marad terepfutó kihívás nélkül az a hétvége sem, mert indul a Peaks of Hungary.

2020. október 7.

Kép
Hírek

Imádod az instant köröket? Fuss egyet (kettőt) a városban is!

Amikor nincsenek tömegrendezvények, jó alternatívát jelentenek az instant körök, hiszen ugyanúgy kapsz a célba érésért érmet, a szintidőt hozni kell, és van ranglista is!

2020. május 27.

Kép
Edzés

Jaj oda a célversenyem, avagy hogyan vészeld át ezt az időszakot futóként?

Folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy újabb és újabb versenyek maradnak el Európa szerte és itthon is. Ilyet az elmúlt 20 év során nem tapasztaltam, valószínű korábban sem volt erre precedens, de arról nem tudok beszámolni.

2020. március 12.

Kép
Edzés

Kutyás-kör a hét és fél évesemmel, avagy hogyan nevelj gyermeket a mozgás szeretetére?

Örök kérdés! Abban egyetérthetünk, hogy a jó példa az első lépés ebben a kihívásban. Ráadásul, ha olyasforma nebulókkal áldott meg a sors, akik egyébként is nagy mozgásigénnyel rendelkeznek, egyszerűbbnek tűnik a helyzet.

2020. március 11.

Kép
Hírek

A koronavírus világszintű terjedése miatt a hozzánk közeli országokban is törölnek vagy korlátoznak sporteseményeket

Szlovákiában 14 napig minden sportrendezvény megrendezését felfüggesztették, Romániában márciusban minden 1000 főt meghaladó létszámú rendezvényt töröltek, illetve a már járvánnyal sújtott Észak-Olaszországban elmarad a hazai terepfutók körében is kedvelt BVG Trail, amely április 4-én lett volna.

2020. március 10.

Kép
Hírek

Hiánypótló kihívás született az instant körök világában: itt a Kutyás-kör!

Még pedig azért hiánypótló, mert a teljesítés során legalább egy kutya is kell, hogy legyen a csapatban.

2020. február 3.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem