3 kellék, hogy hosszú futás közben is hidratált maradj

Megmutatjuk a kulacs, víztartó öv és mellény előnyeit és hátrányait.

Megmutatjuk a kulacs, víztartó öv és mellény előnyeit és hátrányait.

1. Kulacs
Előnyei: a legtöbb kulacs alakja ma már olyan, hogy jól illeszkedjen a kezedbe és ne zavarjon futás közben. Ha nem szereted az övet és a mellényt, vagy ha rövidebb futásra indulsz, a kulacs jó megoldás.
Hátrányai: akár 1 kg is lehet a súlyuk, ez pedig nehéz lehet és az izmaidnak sem tesz jót. Csak egy kulacsot vihetsz magaddal.

Olvasd el ezt is!

2. Kulacstartó öv
Előnyei: a kezeid szabadon maradnak futás közben, többféle italt is magaddal vihetsz, ráadásul a kulcsod is el tudod tenni, mert van rajta egy kis zseb. Stabiliabban marad a tested futás közben, hiszen a cipelt súly egyenletesen van elosztva a csípődön.
Hátrányai: ha nem megfelelő a méret, az öv foroghat, csúszkálhat, mozoghat futás közben.

3. Mellény
Előnyei:
ha többórás futást tervezel, a folyadék mellett ételt is tudsz rakni a zsebeibe. A kezeid itt is szabadon maradnak, ha az első két megoldás nem nyerő, válaszd ezt.
Hátrányai: elég nehéz lehet és előfordulhat, hogy túl sok dolgot pakolsz bele, amit később nem is eszel meg.

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft