Agymunka után futni kell, ezért!

Te is érezted már nagyon éhesnek magad tanulás vagy egy komoly munkahelyi feladat elvégzése után? Ha nem szeretnéd ilyenkor kienni a szekrényt, akkor pattanj a futópadra!

Te is érezted már nagyon éhesnek magad tanulás vagy egy komoly munkahelyi feladat elvégzése után? Ha nem szeretnéd ilyenkor kienni a szekrényt, akkor pattanj a futópadra!

A Medicine & Science in Sports & Exercise-ban közzétettek egy tanulmányt, miszerint komoly agymunka alatt az agy teljesen felhasználja az energiatartalékait, ezáltal azonnali farkaséhség tör rád. Ha van kéznél kaja, akkor törvényszerű, hogy gyorsan be is tömöd mindent, pedig egy spontán, rövid, de intenzív edzés orvosolná a dolgot! Mégpedig úgy, hogy felpezsdül a vérkeringésed, a tested többi részében lévő tartalékokból pedig pótolja az agyad a kialakult hiányt. Így újra energikusnak érzed magad. A tanulmány szerint 15 perc is elég, de a lényeg, hogy igen intenzív legyen.

Olvasd el ezt is!
Kör mánia

Ha már unod a futóversenyeket és valami más jellegű kihívásra vágysz, akkor fuss egy kört. A köröket nehézségük szerint állítottuk sorrendbe.

5 cél futóknak, ami sokkal jobb, mint a fogyás

Sokan azért futnak, mert szeretnének ledobni pár kilót, pedig ennél sokkal, de sokkal jobb célokat is lehet találni, a fogyás pedig puszta mellékhatásként jelentkezik majd!

Mi a jobb: az olajos magvak, vagy a gyümölcsök?

Összegyűjtöttük minden előnyüket és hátrányukat, hogy megtaláld a legegészségesebb opciót!

4 szabály, amit te is megszegtél futás közben

Vannak olyanok, amikért meg is büntethetnek!

12 butaság, amiket nem futók mondanak nekünk

Néha -bár lehet, hogy viccesnek szánják - nem tudunk nevetni a következő beszólásokon:

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft