Két vadiúj természetes izotóniás ital

Ha nem szereted a műitalokat, de fontosnak tartod a nagyobb futások utáni regenerálódást, mutatunk két fantasztikus izotóniás italt a kókuszvízen túl!

Ha nem szereted a műitalokat, de fontosnak tartod a nagyobb futások utáni regenerálódást, mutatunk két fantasztikus izotóniás italt a kókuszvízen túl!

A nyírfanedv mostanság kezd betörni a köztudatba, és biztosan nagyon népszerű lesz. Ugyanis tele van ásványi anyagokkal ionizált formában, így hatékonyan és gyorsan szívódnak fel a hatóanyagai. Tartalmaz aminosavakat, vitaminokat és proteint, plusz glükózt és fruktózt, szóval tökéletes ital futók számára. Bioboltokban és drogériákban szerezheted be. Ugye, milyen jól hangzik?

Amerikában pedig berobbant a kaktuszvíz, amiért azért vannak annyira oda a sportolók, mert tele van antioxidánsokkal, plusz minden jóval, ahogy a kókuszvíz is, csak éppen fele annyi cukor társaságában. Szóval a fogyókúrázók is bátran élvezhetik az áldásos hatásait. Nálunk ez még nem terjedt el, de reméljük hamarosan megérkezik! Kipróbálod majd?

Olvasd el ezt is!
4 tipp - erre figyelj, ha esőben futsz

Ha a természet megtréfál és a versenyed napján hatalmas esővel köszönt, fogadd meg a következő tanácsokat.

Tízperces gyalogló edzésterv, amit ebédidőben is elvégezhetsz

Van olyan, hogy nincs kedved normálisan edzeni, pedig nagyon szükséged lenne a mozgásra. Vagy éppen most lábadozol egy sérülésből, és csak szoktatnod kell a testedet ahhoz, hogy újra elkezdesz sportolni. Bármelyik is igaz rád, az alábbi tízperces edzésterv neked szól!

Játssz a társaddal futás közben!

Amerikában van egy játék, „Would you rather” a neve, melynek lényege, hogy a kérdésben feltett két opció közül kell kiválasztani azt, amelyik szimpatikusabb.

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft