Nem vagyok csontsovány futó: na és, akkor mi van?!

Amióta az eszemet tudom, sportolok. És nem sakkozom vagy ilyesmi, plusz nagyjából egész életemben hetente 6 alkalommal biztosan mozogtam valamit. Mégsem vagyok csont és bőr, sőt szerintem kifejezetten husi lány vagyok.

Amióta az eszemet tudom, sportolok. És nem sakkozom vagy ilyesmi, plusz nagyjából egész életemben hetente 6 alkalommal biztosan mozogtam valamit. Mégsem vagyok csont és bőr, sőt szerintem kifejezetten husi lány vagyok.

Idén áprilisra beneveztem életem első maratonjára, tavaly nagyjából havonta 1-2 alkalommal futottam egy félmaratont, a futás mellett TRX-re is jártam, szóval azt gondolhatnánk, hogy tök vékony vagyok, de ez nem igaz. Az egyik kedvenc beszólásom, Ádám és Roli barátaim édesapja, Jani szájából hangzott el, aki néhány sör után azt mondta nekem:

„Brigi, úgy tisztelem benned, hogy ennyit futsz. Mert hát, nem vagy szikkadt testalkatú csaj!”

Kép
Olvasd el ezt is!

Sokan biztosan megsértődtek volna ezen, de én nagyon nevettem (főleg, mert addigra már én is elfogyasztottam némi alkoholt), és azóta is nagyon mosolygok, ha eszembe jut, mert tudom, hogy nem bántásnak szánta, hanem tényleg bóknak, és nagyon aranyos volt.

Viszont, azért belegondolok, hogy mit gondolhatnak az emberek, „ha ennyit fut, miért nem vékony?”, vagy, hogy futnak ilyen husi lányok maratont egyáltalán? Mit akarok én? Sőt, állítólag minden egyes plusz kiló egy teljes percet lassít a maratoni tempón! Néha még büszke is vagyok magamra, hogy így is megy, de azért na, jobb lenne pár kilóval kevesebben. Most össze is kaptam magam, hogy ledobjak egy kicsit a feleslegből, ettől nem csak a futás menne jobban, de én is jobban érezném magamat! Na, de addig is, el kell mondnom, hogy azért nem szégyenkezem, mert bizony rengeteg kilométert lefutott már ez a test, sokat köszönhetek neki, teljesen egészséges, sosem hagy cserben, és persze az ENYÉM!

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Javíts az edzéseid hatékonyságán!

Hozd ki a legtöbbet az edzéseidből végre!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft