Instant motiváció a tévé előtt

Megvan az oka, amiért a Rocky a valaha volt legnépszerűbb sportdrámák egyike: az alulról felkapaszkodó és céljáért küzdő hős figurája mindig reményt kelt és példát mutat - derül ki egy új kutatásból.

Megvan az oka, amiért a Rocky a valaha volt legnépszerűbb sportdrámák egyike: az alulról felkapaszkodó és céljáért küzdő hős figurája mindig reményt kelt és példát mutat - derül ki egy új kutatásból.


Folyamatában 5 napon keresztül néztek a vizsgálatban szereplő személyek különféle filmrészleteket inspiráló, komikus és természetközeli témákban. Azok, akik Az Oprah Winfrey Showból, a Boldogság nyomában c. filmből vagy a Minden héten háborúból láttak felemelő részleteket már a 3. nap után kellő motiváltságról számoltak be, céljaik elérése érdekében.

De Dávidnak nem kell feltétlenül legyőznie Góliátot ahhoz, hogy a séma működjön - tudjuk meg a szerzőtől dr. Abby Prestintől. A vizsgálatból kiderült: maga az erőfeszítés, a küzdelem volt az, ami elindította a siker kívánalmát a résztvevőkben, nem a pozitív kimenet.

Szóval, ha a csapatod legközelebb kikap, emlékezz arra, aki erőn felül teljesített, így te is szárnyra kapsz...

3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft