Régóta DÉdelgetett álom

2017/01/09

Egy jól irányzott nevezéssel szuper motivációs löketet kaphatsz. Ráadásul, ha páros verseny a tét, még nagyobb súlya van a felkészülésnek.

Ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved, ha az újévi fogadalmad a futás!

2017/01/06

Ha most kezdesz el futni, nincs könnyű dolgod. Az eleje nehéz, mert nem vagy annyira ott fejben, mint egy gyakorlott futó, valószínűleg az erőnléteden is van mit javítani, a motivációt megtartani pedig őrülten nehéz. Abban szeretnénk segíteni, hogy már előre felkészülhess azokra az akadályokra, amelyekkel a kezdők leggyakrabban találkoznak, hogy kikerülhesd azokat!

Olvasóink leginspirálóbb futófogadalmai 2017-re

2017/01/05

A tavalyi év végén több cikknél is megkérdeztük az olvasóinkat, hogy milyen futócélt tűztek ki maguk elé 2017-re. A kommentek mellett sok-sok inspiráló levelet is kaptunk, így ezek közül párat most összeszedtünk, hogy ne csak minket inspiráljanak.

Győzd le a fejedben tomboló démonokat!

2016/12/30

A futás kőkemény agymunka. Akár épp edzel, akár versenyen futsz, a fejedben háború tombolhat. Így aztán nem árt, ha van néhány „fejtörő” nálad. Most mutatunk néhányat.

Instant motiváció a tévé előtt

2016/12/27

Megvan az oka, amiért a Rocky a valaha volt legnépszerűbb sportdrámák egyike: az alulról felkapaszkodó és céljáért küzdő hős figurája mindig reményt kelt és példát mutat - derül ki egy új kutatásból.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft