3 motivációs trükk, hogy mindig lelkesen fuss!

Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

1. Legyen szórakozás!

Amint tennivalóként vagy neadjisten munkaként éled meg, elpárolog a lelkesedésed. Ezért intézd úgy, hogy a futás folyamatos szórakozás legyen! Az edzés legyen a hétvégi városnézés is egyben, vagy találkozó a barátnőddel. Váltogasd az útvonalakat és távokat, és a tracklistedet is.


2. Használj applikációt!

Ha folyamatosan monitorozod a teljesítményed alakulását, kisebb eséllyel lógod el az edzéseket, és biztosan mindent beleadsz. A Nike+ Run Club app nemrég megújult, és fantasztikus funkciókkal bővült ki. Mindegy, hogy fittebbé szeretnél válni, vagy versenyre készülsz, itt megtalálod a neked való, profi szakértők által összeállított edzéstervet, ráadásul futás közben az ő biztató szavaikat hallgathatod. A hashtagek által megismerheted azokat az embereket, akik ugyanannyira futás szerelmesei, mint te! Nem kell azzal sem vesződnöd, hogy saját zenelistákat készíts, mert itt jobbnál jobbak közül válogathatsz, ráadásul segítségével a hetente összesen 250 Nike Futóklub valamelyikére is jelentkezhetsz! Mi kell még?

Kép

3. Nevezz be egy versenyre!

Mi is motiválhatna jobban, mint az, ha jelenésed lesz a közeljövőben egy kihívást jelentő versenyen? Mindenképpen olyan távot válassz ki, ami elsőre nehéznek tűnik, de reális, és rendszeres készüléssel kivitelezhető. Hajrá!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft