3 motivációs trükk, hogy mindig lelkesen fuss!

Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

1. Legyen szórakozás!

Amint tennivalóként vagy neadjisten munkaként éled meg, elpárolog a lelkesedésed. Ezért intézd úgy, hogy a futás folyamatos szórakozás legyen! Az edzés legyen a hétvégi városnézés is egyben, vagy találkozó a barátnőddel. Váltogasd az útvonalakat és távokat, és a tracklistedet is.


2. Használj applikációt!

Ha folyamatosan monitorozod a teljesítményed alakulását, kisebb eséllyel lógod el az edzéseket, és biztosan mindent beleadsz. A Nike+ Run Club app nemrég megújult, és fantasztikus funkciókkal bővült ki. Mindegy, hogy fittebbé szeretnél válni, vagy versenyre készülsz, itt megtalálod a neked való, profi szakértők által összeállított edzéstervet, ráadásul futás közben az ő biztató szavaikat hallgathatod. A hashtagek által megismerheted azokat az embereket, akik ugyanannyira futás szerelmesei, mint te! Nem kell azzal sem vesződnöd, hogy saját zenelistákat készíts, mert itt jobbnál jobbak közül válogathatsz, ráadásul segítségével a hetente összesen 250 Nike Futóklub valamelyikére is jelentkezhetsz! Mi kell még?

Kép

3. Nevezz be egy versenyre!

Mi is motiválhatna jobban, mint az, ha jelenésed lesz a közeljövőben egy kihívást jelentő versenyen? Mindenképpen olyan távot válassz ki, ami elsőre nehéznek tűnik, de reális, és rendszeres készüléssel kivitelezhető. Hajrá!

4 tipp - erre figyelj, ha esőben futsz

Ha a természet megtréfál és a versenyed napján hatalmas esővel köszönt, fogadd meg a következő tanácsokat.

Tízperces gyalogló edzésterv, amit ebédidőben is elvégezhetsz

Van olyan, hogy nincs kedved normálisan edzeni, pedig nagyon szükséged lenne a mozgásra. Vagy éppen most lábadozol egy sérülésből, és csak szoktatnod kell a testedet ahhoz, hogy újra elkezdesz sportolni. Bármelyik is igaz rád, az alábbi tízperces edzésterv neked szól!

Játssz a társaddal futás közben!

Amerikában van egy játék, „Would you rather” a neve, melynek lényege, hogy a kérdésben feltett két opció közül kell kiválasztani azt, amelyik szimpatikusabb.

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft