3 motivációs trükk, hogy mindig lelkesen fuss!

Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

Akármekkora fanatikus futó vagy, bizony veled is előfordulhat, hogy olykor ellustulsz. Ha viszont beveted az alábbi tippeket, állandó lesz a lelkesedésed!

1. Legyen szórakozás!

Amint tennivalóként vagy neadjisten munkaként éled meg, elpárolog a lelkesedésed. Ezért intézd úgy, hogy a futás folyamatos szórakozás legyen! Az edzés legyen a hétvégi városnézés is egyben, vagy találkozó a barátnőddel. Váltogasd az útvonalakat és távokat, és a tracklistedet is.


2. Használj applikációt!

Ha folyamatosan monitorozod a teljesítményed alakulását, kisebb eséllyel lógod el az edzéseket, és biztosan mindent beleadsz. A Nike+ Run Club app nemrég megújult, és fantasztikus funkciókkal bővült ki. Mindegy, hogy fittebbé szeretnél válni, vagy versenyre készülsz, itt megtalálod a neked való, profi szakértők által összeállított edzéstervet, ráadásul futás közben az ő biztató szavaikat hallgathatod. A hashtagek által megismerheted azokat az embereket, akik ugyanannyira futás szerelmesei, mint te! Nem kell azzal sem vesződnöd, hogy saját zenelistákat készíts, mert itt jobbnál jobbak közül válogathatsz, ráadásul segítségével a hetente összesen 250 Nike Futóklub valamelyikére is jelentkezhetsz! Mi kell még?

Kép

3. Nevezz be egy versenyre!

Mi is motiválhatna jobban, mint az, ha jelenésed lesz a közeljövőben egy kihívást jelentő versenyen? Mindenképpen olyan távot válassz ki, ami elsőre nehéznek tűnik, de reális, és rendszeres készüléssel kivitelezhető. Hajrá!

Edzés előtti snackek a kirobbanó enerigáért

Dobd össsze ezeket, hogy több energiád legyen!

Így hat az étcsoki a teljesítményedre

A rövidebb távokhoz remek társ az étcsoki. El is mondjuk, miért.

Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

5 ok, amiért nyugodtan megihatsz ma egy sört futás után

Nyugodtan nyiss egy üveg sört, mert elég jó hatással van az egészségedre. Megmutatjuk, pontosan mik az előnyei:

Ez a 85 éves férfi 4 óra alatti időeredménnyel teljesítette a maratont

A 85 éves Ed Whitlockot nem lassítja a kora. Korcsoportjában annyira jól szerepelt, hogy világrekordot döntött a Toronto Maratonon.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft