Maradj mindig motivált!

Vannak olyan helyzetek, amikor futás közben egyszerűen úgy érzed, jobb lenne feladni. Ne hagyd, hogy válladon ücsörgő kisördög kinyissa a száját, inkább győzd le és fuss tovább!

Vannak olyan helyzetek, amikor futás közben egyszerűen úgy érzed, jobb lenne feladni. Ne hagyd, hogy válladon ücsörgő kisördög kinyissa a száját, inkább győzd le és fuss tovább!

1. Ha nincs levegőd
Ha nem tudsz beszélni futás közben, túl gyorsan haladsz. Fuss egy percet, aztán sétálj ugyanennyit és ismételd ezt 5-ször. A következő 10 percben fuss 2 percet és sétálj egyet. Az utolsó 10 percben pedig azt csináld, amit szeretnél.

2. Meg akarsz állni
Ha túl gyorsan kezdesz el futni, későbbre nem marad energiád. Inkább vegyél vissza a tempódból.

Olvasd el ezt is!

3. Unatkozol
Minden futás alkalmával találj ki valami célt. Fuss el kávéért, sprintelj egy kicsit a táv közepénél. Próbálj meg gyorsabban futni, vagy válassz más futóútvonalat, hívd el magaddal a barátodat. A zene is csodákra képes.

4. Frusztrált vagy
Heti egyszer bemelegítés után fuss 4 kört egy pályán. Mérd le, mennyi idő alatt végzel. A következő héten ismét fuss 4 kört, de törekedj arra, hogy jobb eredménnyel végezz. Az is jó megoldás, ha lassítasz a hosszabb futásod során és kicsivel megnöveled a távot.

3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft