Maradj mindig motivált!

Vannak olyan helyzetek, amikor futás közben egyszerűen úgy érzed, jobb lenne feladni. Ne hagyd, hogy válladon ücsörgő kisördög kinyissa a száját, inkább győzd le és fuss tovább!

Vannak olyan helyzetek, amikor futás közben egyszerűen úgy érzed, jobb lenne feladni. Ne hagyd, hogy válladon ücsörgő kisördög kinyissa a száját, inkább győzd le és fuss tovább!

1. Ha nincs levegőd
Ha nem tudsz beszélni futás közben, túl gyorsan haladsz. Fuss egy percet, aztán sétálj ugyanennyit és ismételd ezt 5-ször. A következő 10 percben fuss 2 percet és sétálj egyet. Az utolsó 10 percben pedig azt csináld, amit szeretnél.

2. Meg akarsz állni
Ha túl gyorsan kezdesz el futni, későbbre nem marad energiád. Inkább vegyél vissza a tempódból.

Olvasd el ezt is!

3. Unatkozol
Minden futás alkalmával találj ki valami célt. Fuss el kávéért, sprintelj egy kicsit a táv közepénél. Próbálj meg gyorsabban futni, vagy válassz más futóútvonalat, hívd el magaddal a barátodat. A zene is csodákra képes.

4. Frusztrált vagy
Heti egyszer bemelegítés után fuss 4 kört egy pályán. Mérd le, mennyi idő alatt végzel. A következő héten ismét fuss 4 kört, de törekedj arra, hogy jobb eredménnyel végezz. Az is jó megoldás, ha lassítasz a hosszabb futásod során és kicsivel megnöveled a távot.

6 ok, amiért az edzés a legjobb hangulatjavító

A futás pozitívumat nem győzzük sorolni. Itt egy újabb lista arról, hogyan javíthat a hangulatodon.

5 dolog, amiben hasonlít a sport és az élet

A mozgás akár az élet metaforája is lehetne. A következő tények is ezt bizonyítják:

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

5 ok, hogy ma is elmenj futni

Vannak napok amikor lelkesen, izgatottan pattansz ki az ágyból, hogy elindulj futni. Máskor viszont legszívesebben inkább aldunál plusz egy órát. Ilyenkor jól jöhetnek a következő motivációs trükkök

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft