Borítókép: 7 szolgáltatás, aminek minden futó örülne

7 szolgáltatás, aminek minden futó örülne

Forrás: europress
A mai világban már annyi dolog létezik, ami megkönnyítheti az életünket. A futók számára ideális világban viszont lenne még 1-2 szolgáltatás, amit biztos, hogy ki tudnának használni.

Ennek a 7 dolognak szerintünk te is örülnél:

  1. 1 órás mosoda: az összes szennyesed leadnád és tisztán, szárazon kapnád vissza 1 órán belül.
  2. Manikűr és pedikűr azonnal: aki vészhelyzetben is átmegy és kezeli a futás által nagyon-nagyon igénybevett lábujjaid.
  3. Mozgó segítség: egy sofőr, aki végig veled marad a versenyen, vizet és kaját szállít, a kedvenc számaid játssza és persze motivál, amikor abbahagynád.
  4. Egy cipőszakértő: aki elkísér az összes vásárlásra és megtalálja neked a tökéletes cipőt, ráadásul figyelmeztet, hogy mikor kell újra váltanod.
  5. Egy edzőcég, aki összeállítja az edzésterved, személyi edzőt biztosít, akivel akár otthon is edzhetsz, hetente kétszer masszázs és valaki, aki segít elaludni a verseny előtti éjszaka.
  6. Ételcég egy dietetikussal, aki csak neked állítja össze a menüd, elmegy bevásárolni a legjobb és legkedvezőbb árú alapanyagokból és persze egy szakács is kell a csapatba, aki megfőzni a menüt.
  7. Egy stylist, aki összeállítja a számodra legkényelmesebb futóruhákat és a heti edzésterved szerint rendszerezi a szetteket a szekrényben.