5 cél futóknak, ami sokkal jobb, mint a fogyás

Sokan azért futnak, mert szeretnének ledobni pár kilót, pedig ennél sokkal, de sokkal jobb célokat is lehet találni, a fogyás pedig puszta mellékhatásként jelentkezik majd!

Sokan azért futnak, mert szeretnének ledobni pár kilót, pedig ennél sokkal, de sokkal jobb célokat is lehet találni, a fogyás pedig puszta mellékhatásként jelentkezik majd!

 • Erősebbé válni
  Amikor elkezdesz futni, nem csak azt érzed majd, hogy könnyebben rád jönnek bizonyos ruhadarabok, de azt is, hogy a tested átalakul. Ehhez szükség van arra is, hogy ne csak síkon fuss, és ne mindig ugyanabban a tempóban, mert az emelkedők és a sprintek szuperül fejlesztenek minden szempontból.

 • Elérni az álmodat
  Lehet az, hogy lefutod életed első 5 kilométerét, vagy hogy felkészülsz egy terepversenyre, de biztos, hogy folyamatosan a szemed előtt lebeg majd a cél, és ez motiváltan tart. Így bár talán szeretnél fogyni, olyan fantasztikus érzés lesz a teljesítés, hogy az lesz az utolsó, ami majd a végén az eszedbe jut!
Olvasd el ezt is!
 • Jótékonykodni
  Ma már nálunk elterjedt dolog futással támogatni bizonyos szervezeteket. Ez úgy működik, hogy ha mondjuk egy versenyen indulsz, arra buzdítod az embereket, hogy vásároljanak meg egy-egy kilométert, amiből a befolyt összeget az adott alapítvány kapja. De például végigvihetsz a távon látássülteket vagy kerekesszékeseket, hogy ők is megtapasztalják a versenyek nagyszerű élményét!

 • Rekordot futni
  Talán már ezerszer teljesítetted a 10k-t, de egyszer sem sikerült bemenned 50 perc alá. Ebben az esetben kitűnő, és igen inspiráló cél az egyéni legjobb futása, ami folyton életben tartja majd benned a tüzet!

 • Haverral futni
  Ha egyébként szeretsz egyedül edzeni, akkor is jó dolog, ha heti egy alkalmat egy barátoddal futsz. Aki gyorsabb nálad, az remekül húz, de ha ez nem igaz, akkor is tanulhatsz tőle technikát, táplálkozást vagy bármi mást!
3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft