Hello Maraton!

Azon kaptam magam, hogy még nem is írtam az Olimpiáról. Pedig igen nagy dolog számomra, mégsem jött ki egy “hang” sem az ujjaimból. Annyira távolinak tűnt, aztán hipphopp 2,5 hónap és futok. Maratonon.

Azon kaptam magam, hogy még nem is írtam az Olimpiáról. Pedig igen nagy dolog számomra, mégsem jött ki egy “hang” sem az ujjaimból. Annyira távolinak tűnt, aztán hipphopp 2,5 hónap és futok. Maratonon.

Ebben az évben tényleg minden az Olimpia körül zajlik. Ilyenkor felpezsdül az életünk, nem csak az izgalom miatt, amit belül érzünk. Sokkal többen érdeklődnek, megjelenés itt-ott, interjúk. Mindeközben edzel és edzel.

Számos előnye van ezeknek a megkereséseknek: a hangodat elviheti a média jó messzire és talán átadhatunk egy kicsit abból, miért érdemes minden nehézség ellenére profi atlétának lenni. Láthatja bárki, mekkora erők szabadulnak föl sportolókból az Olimpia miatt. Sorsok, történetek vannak a teljesítmények mögött.

Egyszer az egyik barátom fejtette ki, hogy az Olimpikon szóban benne van a lényeg. Az, aki kvalifikálja magát, ikonná válik. Aztán, hogy mihez kezd ezzel, az már a saját útja. De akiket én látok, irdatlan kemény munkával, alázattal, fegyelemmel és olyan emberi energiákat megmozgatva készülnek, ami nem csak egy sportolónak példaértékű.

Szerencsés az az egyesület, ahol a picik láthatják ezt a munkát.

Ezt tudjuk adni mi, Olimpikonok, legyen az bármilyen sportág.

Higgy a munkában, magadban. Lépj ki a negatív körforgásból, rázd le magadról azt és azokat, akik visszahúznak. Lépj előre, merj más lenni, merd azt az utat járni, ami a tiéd.

Folyt köv :)

Amikor először futhattak nők maratont az Olimpián: ünnepeljük meg a pillanatot!

Sokáig úgy gondolták, hogy a női test nem képes még olyan távok lefutására sem, mint 1500 méter (!!!), ezért is volt hatalmas és különleges pillanat, amikor először, 1984-ben már hölgyek is indulhattak az Olimpián a maratonon.

Az ősz kedvence: a sütötők 5 pozitív hatása

A sütőtök rengeteg tápanyagot tartalmaz és annyi pozitív hatással rendelkezik az egészségedre, hogy meg fogsz lepődni!

10 futópillanat, amit érdemes megünnepelni

Minden fejlődést érdemes megörökítened az utókornak és magadnak is. A kemény munka után pedig megérdemled az ünneplést.

5 igazság a futás és kávé kapcsolatáról

A legfontosabb kérdésekre kerestük a választ a futással és kávéval kapcsolatban. Íme az eredmények:

Hogyan kezeld, ha a párod egyáltalán nem támogat a futásban?

Régebben mindig arról álmodoztam, hogy a pasimmal együtt futunk, mert annyi ilyen példát láttam magam előtt, és nem bírtam belenyugodni, hogy ő inkább az olyan szórakoztatóbbnak mondható sportokat szereti, mint a foci vagy a tenisz, és esze ágában sincs 5-6km-nál többet lefutni.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft