Borítókép: 5 hack elfoglalt futó anyukáknak, hogy legyen idő a futásra

5 hack elfoglalt futó anyukáknak, hogy legyen idő a futásra

Forrás: Getty Images
Amikor egy anyukának hajat mosni sincs ideje, akkor szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy elmenjen futni. Pedig néhány ötletes megoldással be lehet építeni a sportot!

A kicsi is számít!

Igen, ha csak egy 15 perces futás fér bele, akkor is van értelme elmenni, mert még negyedóra is jobb, mint a semmi. Ha ennyi időd jut össz-vissz a futásra, nyomj le egy kemény intervall tréninget: 2 perc bemelegítés, 3 perc levezetés, közben pedig 10 perc váltogatott iramban: 1 erős, 1 gyenge. Hidd, el így is elfáradsz majd!

Naplózz!

Amikor kaotikusak a mindennapjaid, a futórended is természetesen azzá válik. Mindig jegyezd le, hogy mit futottál, hogy érezted magad, és próbálj meg pár napra előre is tervezve ezt figyelembe véve. Ez valamennyire segít a tudatosság kialakításában.

Anyukabuli

Légy aktív, és szervezz egy olyan közösséget, amikor pár anyuka összegyűlik, és megbeszélitek, hogy egy (vagy akár több) is elugorhat csinálni valami olyat, amire máskor nincs ideje, míg a többiek vigyáznak a gyerkőcökre. Mindig másvalaki jár jól!

Futós babakocsi

Bár elsőre horrorisztikusnak tűnik az ára, bérelni is lehet, és nagyon hasznos találmány. Mert kiveheted vele a gyereket a jó levegőre, miközben hódolsz a kedvenc szenvedélyednek. Megéri!

Bringás kísérők

Ha már nagyobbak a gyerekek, és tudnak tekerni, miért ne vihetnéd el őket magaddal a futásaidra? Ők simán biciklizhetnek melletted, és legalább együtt is vagytok!