A legjobb és legrosszabb kardiógépek a konditeremben

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Lépcsőzőgép

A mozgásod itt nem természetes, ráadásul a mozgástartomány is behatárolt, tulajdonképpen szinte csak arra jó, hogy megemelje a pulzusod.

Szobabicikli

Arra jó, hogy szerezz egy kis álóképességet és kicsit edzettebbé tedd az alsótested, de vannak jobb gépek is erre.

Karergométer

A felsőtestre kitalált bringák tökéletesek azok számára, akiknek a lába sérült, vagy javítani szeretnének a felsőtestük izmainak állóképességén. Viszont sajnos ezzel a géppel elég kevés kalóriát tudsz égetni és csak a kisebb izomcsoportjaid dolgoznak az ezzel történő edzés közben.

Ellipszis tréner

A lépcsőzőgéphez hasonlóan nem természetes és funkcionális mozgást hajtasz végre rajta. Ráadásul ezen nem is hajtod annyira ki magad és az átlagnál alacsonyabb és magasabb embereknek elég nagy szívás ezt használni.

A cikk folytatását itt találod.

Olvasd el ezt is!
Egy apró változtatás a reggeli rutinodban, és sokkal jobb lesz az életed!

Csökkentsd a stresszt, dobj le pár kilót, kezdj egy új életmódba! Most azt is eláruljuk, hogy teheted meg mindezt egyetlen mindennapi szokás megváltoztatásával.

Majdnem kókuszgolyó - csokis energiagolyó pekándióval és datolyával

Ha megéheztél futás után, vagy előtte lenne szükséged egy kis plusz energiára, készítsd el ezeket a finom nasikat. Akár a paleo étrendbe is beillesztheted őket, mert semmilyen olyan alapanyagot nem tartalmaz, aminek tiltitt lenne a fogyasztása.

A férfi, aki átfutott Amerikán és ezzel rekordot döntött

Pete Kostelnick ultrafutó hétfőn megdöntött egy 36 éves rekordot, ezzel ő lett az, aki a legrövidebb idő alatt futotta át Amerikát. 46 nap, 8 óra és 36 percnél rövidebb eredménnyel futott célba.

3 egyszerű drill a jobb futótechnikáért és gyorsabb sebességért

Végezd el ezt a 3 gyakorlatot, hogy javíts az időeredményeden!

Itt az ősz, de ne hagyd abba…

Vajon hová tűntek a margitszigeti futók? Vajon miért néptelenedik el a főváros egyik legkedveltebb futóhelye az ősz beálltával?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft