Borítókép: Már csak pár nap és zárul a jelentkezés! - Jelentkezz az ASICS Frontrunner csapatába!!!

Már csak pár nap és zárul a jelentkezés! - Jelentkezz az ASICS Frontrunner csapatába!!!

Keressük a magyar ASICS FrontRunner csapat tagjait!

Már csak pár nap és zárul a jelentkezés. Ahogy korábban tudósítottunk róla, 2017-ben az ASICS a Runner’s World-del együttműködve Magyarországon is elindítja profi és amatőr futókból álló csapatát. A 2010-es németországi indulást követően, 2013-ban osztrák, 2014-ben svájci futók csatlakoztak a csapathoz és idén több európai ország, így Magyarország futóival is bővül a közösség.

A projekt nem kizárólag élsportolóknak szól, hanem azoknak a futóknak, akik szeretik ezt a sportot, szabad idejük nagy részét futócipőben töltik, szívesen vesznek részt versenyeken és szívesen meg is mutatják ezt a nagyközönségnek. Egy ASICS FrontRunnereknek így kiemelkedően kommunikatívnak kell lenni, és mint futónagykövet a márkát is szeretni, képviselni kell. Ezért cserébe a tagság rengeteg olyan különleges előnnyel jár, amely ezt a közösséget igazán egyedivé teszi.

A tagok minden szezonban megkapják az ASICS komplett és legújabb futófelszerelését, piaci bevezetés előtt álló termékeket tesztelhetnek, ingyenesen indulhatnak az ASICS futóversenyein világszerte, exkluzív fotózásokon és hazai/ nemzetközi ASICS rendezvényeken vehetnek részt, szakértőktől kaphatnak tanácsokat és nem utolsósorban egy színvonalas nemzetközi futóközösség tagjai lehetnek.

2017-ben ez a kezdeményezés Magyarországon partnerünkkel a Runner’s World-del indult. Ezzel a szakavatott partnerrel az oldalunkon a tagoknak több szolgáltatást és minőséget és esélyt adunk arra, hogy az ASICS FrontRunner Magyarországon is prémium futóközösséggé válhasson. Egész évben tudósítunk majd az eseményekről a magyar ASICS FrontRunner csapat eredményei, megjelenései kapcsán a magyar Runner’s World magazinban és a weboldalon.

Az ASICS FrontRunner csapatba a jelentkezés 2017. január 31-én zárul. A kiválasztást egy szakértői zsűri végzi, amely az ASICS és a Runner’s World munkatársaiból áll majd. A kiválasztás februárban történik és az első közös „bemelegítő”, ismerkedő rendezvényt a magyar csapatnak 2017.március elején tartjuk.

Ne maradj le, jelentkezz január 31-ig az ASICS FrontRunner csapatba. Bővebb információ és