Borítókép: Legyél ASICS FrontRunner!

Legyél ASICS FrontRunner!

Keressük Magyarország leglelkesebb profi és amatőr futóit!

Az ASICS FrontRunner projekt 2010-ben Németországban indult és örömmel jelenthetjük, hogy 2017-ben több országban, így Magyarországon is elindul. A projekt fő célja, hogy az ASICS világszerte támogassa az ambíciózus futókat és egy egyedülálló közösséget építsen, ahol valamennyi ASICS FrontRunner megoszthatja élményeit a közös szenvedélyről a futásról. Az ASICS FrontRunnerek részt vesznek a világ számos futóversenyén és bajnokságán.

Az ASICS FrontRunner csapata nagyon különböző emberekből áll és pontosan ez az, ami a legjobb benne. Egyrészt vannak professzionális futók, másrészt pedig olyanok is, akik egyszerűen csak futni szeretnek. Mindannyian büszkék arra, hogy ASICS FrontRunnerek és pontosan ez az attitűd az, ami ezt a közösséget erőssé, legyőzhetetlenné és egyedivé teszi. Minden ASICS FrontRunner-nek szenvedélye a futás és szeretik ezt az élményt megosztani és beszélni róla. Nem kell hivatásos futónak lenni ahhoz, hogy csatlakozz a csapathoz. Csak szeretned kell a futást, sok szabadidőt kell eltöltened a futócipőben és szociálisnak, nyitottnak kell lenned, új emberekkel való találkozásra.

Amellett, hogy olyan csapatban lehetsz, akiknek hasonlóan a futás a szenvedélyük, még számos további előnyben is részesülhetsz, mint ASICS FrontRunner. A magyar ASICS FrontRunnerek hasonlóan a többi ország futónagyköveteihez, exkluzív hozzáférést kapnak a nemzetközi ASICS FrontRunner közösséghez, különleges ASICS FrontRunner futóruha és futócipőkollekció tulajdonosai lehetnek minden szezonban, ingyenesen részt vehetnek az ASICS futóversenyein világszerte, élsportolókkal találkozhatnak, ASICS FrontRunner szakértőktől és kaphatnak tanácsokat, számos exkluzív rendezvényen vehetnek részt és az ASICS legújabb termékeit is tesztelhetik. És még ennél is többet jelent a tagság - egy szenvedély, egy csapat és egy közösség részévé válni! Ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

Legyél ASICS FrontRunner - részletek ITT