futás kutyával, kutyás futás, virtuális futás, állatvédelem,jótékonyság

Kezdd a következő évet virtuális jótékonysági futással!

Forrás: Getty Images
A Noé Állatotthon Alapítvány szervezésében kerül sor az eseményre, amivel a szervezet gondozásában lévő állatokat lehet támogatni.

Az egyik legnagyobb honi állatvédő szervezet a Noé Állatotthon hagyományos újévi jótékonysági futását a koronavírus felülírta, legalábbis részben. A szervezők gyorsan döntöttek és megszületett a kezdeményezés virtuális változata, aminek lényege, hogy 2021. január 1-jén reggel 5 óra és este 8 óra között fuss, sétálj vagy bringázz minimum 2 kilométert!

futás kutyával, jótékonységi futás, állatvédelem, állatotthon, virtuális futás
Forrás: Getty Images

A kihíváshoz csatlakozhat négylábú társad, de ez nem feltétele az eseményen való részvételnek. A teljesítés igazolásához a futást mérned kell valamilyen applikáció vagy program segítségével, a rögzített adatok képét az esemény Facebook oldalára kell feltölteni 2021. január 2-a. délig.

Runner’s World 2020/06 (digitális verzió)

Runner’s World 2020/06 (digitális verzió)

Arról már sokat olvashattunk, hogy a kávéval és a koffeinnel kapcsolatban bizonyára vannak tévhiteink. Szakértőnk most nagyon alaposan rendet csinál a fejekben. Olvasd el cikkünket a stimulátor hatásról, és a jövőben biztosan megfontoltabban tolod majd a koffeint!

Teljesítménydiagnosztika. Biztosan vannak olyanok, akik első blikkre talán átlapozzák majd ezt a cikket, mert nem szeretnek belemenni a tudományos részletekbe. Van nekik egy jótanácsom! Ne tegyék! Íme egy olyan cikk a teljesítménydiagnosztikáról, amely életszerűen és olvasmányosan járja körbe a témát. Vigyázz! A végén még te is kedvet kapsz!

Hol jobb futni, Japánban vagy Amerikában? Két fantasztikus magyar futó történetén keresztül mutatjuk be, hogy milyen a futóélet a világ két, tőlünk igen távoli pontján. Néha nagyon izgalmas látni, mennyire más a kultúrája a futásnak a különböző kontinenseken, és ennek egyes elemeiből inspirálódhatunk is.

Ezen a télen nem fogunk futóversenyeken részt venni. Vagy mégis? Igen! Összegyűjtöttünk néhány nagyon izgalmas futóeseményt, hogy a járvány idején se maradjunk érmek nélkül.

595 Ft

A virtuális futásra regisztrálni kell, még pedig ITT.
A regisztráció során tudod kiválasztani, hogy mekkorra összeggel támogatod az Alapítványt, az adomány mértékétől függően kaphatsz oklevelet, vagy oklevelet és érmet. Regisztrálni 2021. január 1., reggel 5 óráig lehet.

További információk ITT találhatók.