Borítókép: Elindult a Nosztalgiajárat - pillants bele velünk futóedzőnk, Sanyosz fiatalkori emlékeibe!

Elindult a Nosztalgiajárat - pillants bele velünk futóedzőnk, Sanyosz fiatalkori emlékeibe!

Elindult kiadónk, a Marquard Group vadonat új videósorozata, a Nosztalgiajárat a Suzuki támogatásával, melyben ismert embereket repítünk el fiatalságuk meghatározó helyszíneire. Az első vendégünk Markocsán Sándor!

Markocsán Sándor, vagy ahogy a legtöbben ismerik a hazai futóközösségben, Sanyosz többszörös magyar korosztályos és mezei csapatbajnok futó volt. Legjobb eredményei közé tartozik a 14:05 alatt futott 5000m, és a 29 perc 17 másodperces 10km. (Van még 2:39-es maratonja is, ami csak azért is különös, mert 17 (!) évesen futotta). A korábbi nagy sikerű Nike Futóklub, az Angyalföldi futóklub és a Runner's World táborainak edzője, de sok egyéni tanítványa is van a #sanyoszistallo égisze alatt.

Sanyosz életének meghatározó szelete a futás, ám 17 évre szögre akasztotta a futócipőjét, és egy métert sem tett meg, de aztán újra visszahúzta a szíve a sporthoz, és azóta közel a 60-hoz is remek eredményekkel fut, számos futót motivál és edz. Fiatalkori emlékeiből, sztorijaiból szemezgetett nekünk, és együtt el is látogattunk életének néhány meghatározó helyszínére.

A VIDEÓT ITT NÉZHETED MEG:

De nem csak ismert emberek, hanem a TE fiatalkori nosztalgikus emlékeidre is kíváncsiak vagyunk! Oszd meg velünk a legviccesebb, legszebb, legizgalmasabb pillanataidat, és nyerj egy hónapos tesztvezetést a Suzuki jóvoltából. RÉSZLETEK A SUZUKINOSZTALGIAJARAT.HU-N!

_____________________________________________